«Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη»

«Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη»

Μάκης Σταθάτος
«Στα πόδια του Μήτρογλου η Ευρώπη»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου φιγουράρει στην «L' Equipe» , η οποία γράφει ότι όλη η Ευρώπη είναι στα πόδια του εκθειάζοντας τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ίντερ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για την «εκτελεστική του δεινότητα», αλλά και για το γεγονός ότι έχει πετύχει 22 γκολ σε τρεις μήνες, όσα δηλαδή σημείωσε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

«Πρόκειται για έναν ακόρεστο και επικίνδυνο σκόρερ, από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», γράφει η «Equipe», η οποία θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι Γάλλοι κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στη μέχρι τώρα καριέρα του Κώστα Μήτρογλου. Πώς μετακόμισε από την Γερμανία στον Ολυμπιακό, μέχρι σήμερα και τονίζουν ότι πρόκειται για το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα