«Αστακός» το Βουκουρέστι
Περισσότεροι από 1000 Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου του Βουκουρεστίου για το δεύτερο μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με την Ρουμανία και μερικές δεκάδες λιγότεροι θα είναι οι αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν για την ασφάλεια του αγώνα.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Χωροφυλακής, οι θεατές θα έχουν πρόσβαση από τις 18.30 στο γήπεδο και θα μπορούν να βρίσκονται περιμετρικά μόνο όσοι έχουν εισιτήρια και προσκλήσεις για την αναμέτρηση, ώστε να αποφευχθεί η συμφόρηση γύρω από τα σημεία εισόδου των θυρών.
Η Αστυνομία προειδοποίησε τους Ρουμάνους να μην εμπλακούν σε περιστατικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διατάραξη της δημόσιας τάξης και απαγόρευσαν οποιαδήποτε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επεισόδια.
Πάνω από 1.000 οι Έλληνες οπαδοί αναμένονται στο Βουκουρέστι και η πρόσβασή τους στο εσωτερικό του γηπέδου θα γίνει μόνο μέσα από την θύρα στην οδό Tony Bulandra.
Αξιοσημείωτο είναι πως η ρουμανική Αστυνομία ενημέρωσε τους υποστηρικτές της Εθνικής τους ομάδας πως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση με τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης κοντά στο στάδιο και οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους αλκοόλ, πυρσούς και άλλα αντικείμενα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια.
Επίσης, απαγορεύονται τα πανό με υποκίνηση εθνικού μίσους, φυλετικών, θρησκευτικών διακρίσεων
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
