Αποχή στον Πανιώνιο
Τις προηγούμενες ημέρες η λέξη αποχή είχε ακουστεί έντονα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι παίκτες κατέβαιναν κανονικά στις προπονήσεις και περίμεναν πως η διοίκηση έκανε το βήμα καλής θέλησης βάζοντας χρήματα στους λογαριασμούς τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε σήμερα Δευτέρα, με συνέπεια να αποφασιστεί αποχή και να μην διεξαχθεί η προπόνηση.
Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι και η συνέχεια και αν οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν όσο πάει και δεν θα προπονηθούν ούτε τις επόμενες ημέρες, με δεδομένο το ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Όσον αφορά την διοίκηση αύριο θα πάει να μιλήσει στους παίκτες ο πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος, προκειμένου να βρεθεί λύση και να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
