Αποχή στον Πανιώνιο

Φώτης Καρακούσης
Αποχή στον Πανιώνιο

bet365

Δεν προπονήθηκαν σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του Πανιωνίου προχωρώντας σε αποχή από την στιγμή που δεν βρίσκεται λύση στο οικονομικό πρόβλημα.

Τις προηγούμενες ημέρες η λέξη αποχή είχε ακουστεί έντονα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι παίκτες κατέβαιναν κανονικά στις προπονήσεις και περίμεναν πως η διοίκηση έκανε το βήμα καλής θέλησης βάζοντας χρήματα στους λογαριασμούς τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε σήμερα Δευτέρα, με συνέπεια να αποφασιστεί αποχή και να μην διεξαχθεί η προπόνηση.

Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι και η συνέχεια και αν οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν όσο πάει και δεν θα προπονηθούν ούτε τις επόμενες ημέρες, με δεδομένο το ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Όσον αφορά την διοίκηση αύριο θα πάει να μιλήσει στους παίκτες ο πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος, προκειμένου να βρεθεί λύση και να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα