Και τώρα Παναιτωλικός!

Φώτης Καρακούσης
Και τώρα Παναιτωλικός!

bet365

Καλή η ξεκούραση αλλά από σήμερα Δευτέρα στη Ξάνθη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (17:15) στα Πηγάδια.

Την Κυριακή που μας πέρασε οι παίκτες της Ξάνθης είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν με τον Μάουρερ να τους δίνει ρεπό. Από σήμερα Δευτέρα όμως τα κεφάλια μπήκαν μέσα μιας και την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15, οι ακρίτες θα υποδεχθούν στα Πηγάδια τον Παναιτωλικό, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι.

Ουσιαστικά η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση άρχισε με την σημερινή προπόνηση, στην οποία το βάρος δόθηκε στην τακτική. Οι Βάλλας και Κομεσίδης ήταν οι μοναδικοί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναφορικά με τον αγώνα με τους Αγρινιώτες, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει ο Χοσέμι που είναι τιμωρημένος. Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα