Μόνο ΠΑΟΚτσήδες στην Τούμπα

Gazzetta team
Μόνο ΠΑΟΚτσήδες στην Τούμπα

bet365

Η Ελληνική Αστυνομία δεν ήταν αρνητική στην παρουσία φιλάθλων του Άρη στην Τούμπα, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε δεκτή την πρόταση.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε πρόταση για την παρουσία οπαδών του Άρη στην Τούμπα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, αλλά με το ενδεχόμενο να παραμείνει κλειστή η μισή θύρα 7, η μισή θύρα 6 και η μισή θύρα 2!

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν συζήτησε καν τη συγκεκριμένη πρόταση, αφού θα μπορούσε να διαθέσει μόνο 15.000 εισιτήρια μιας και το 5% των εισιτηρίων θα πήγαινε στους «κίτρινους».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης μίλησε για το ζήτημα της παρουσίας οπαδών του Άρη στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, και γενικότερα ως προς το ζήτημα παρουσίας φιλάθλων και των δύο ομάδων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Προσωπικά είμαι θετικός στο να πηγαίνουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στα γήπεδα. Πρέπει όμως να αλλάξει το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα γίνει αυτό. Δεν μπορεί όμως να είναι υπεύθυνη η αστυνομία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά η εκάστοτε γηπεδούχος ΠΑΕ. Κάθε σαββατοκύριακο η αστυνομία δουλεύει για τα γήπεδα και δεν αστυνομεύονται οι γειτονιές. Σε ποια άλλη ανώνυμη εταιρεία η αστυνομία πηγαίνει απέξω ώστε να διασφαλίσει την τάξη;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα