Τα φαβορί προχωρούν! (vids)

Gazzetta team
Τα φαβορί προχωρούν! (vids)

bet365

Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθη η 3η αγωνιστική του κυπέλλου της Γ΄εθνικής καθώς τα... βαριά χαρτιά της κατηγορίας ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ιωνικός και Καλαμάτα προκρίθηκαν στους... τελικούς των ομίλων τους!

Στα ματς που παρακολουθήσατε τηλεοπτικά σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το gazzetta και με χορηγία της HELLAS ONLINE, η Ένωση ξεπέρασε με 5άρα την αντίσταση του Αγίου Νικολάου, ενώ το Σάββατο η Λάρισα βρήκε αντίσταση στην Φιλιππιάδα με τον μαχητικό Εθνικό όμως το γκολ του Γκούρτσα της έδωσε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό του 2ου ομίλου όπου θα τεθεί αντίπαλη με την Κοζάνη!

Η ΑΕΚ κι αυτή έχοντας περάσει στον τελικό του 6ου ομίλου θα αντιμετωπίσει τον Κυανού Αστέρα Βάρης που κέρδισε εύκολα 2-0 την Θύελλα Ραφήνας! Σπουδαίο ματς από... τα παλιά στον 5ο όμιλο όπου ο Ιωνικός στην παράταση κέρδισε τον Κισσαμικό με 1-0 (ματς που είδατε στο gazzetta tv) και θα υποδεχθεί στον τελικό τον Πανελευσινιακό!

Πρόκριση όμως και για μια ακόμη λαοφιλή ομάδα αυτή της Καλαμάτας που πέρασε από την Αμαλιάδα κερδίζοντας 1-0 το Πανόπουλο και στον τελικό του 4ου ομίλου θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο Αχαϊας!

Να θυμίσουμε ότι το gazzetta έχει πάρει τα δικαιώματα όλων των αγώνων του κυπέλλου της Γ΄εθνικής και τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε ποιους από τους 6 τελικούς των ομίλων θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά με τα ματς της ΑΕΚ και της ΑΕΛ να θεωρούνται δεδομένα! Τα έξι παιχνίδια έχουν οριστεί για τις 15 Δεκεμβρίου αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια διαφοροποίηση για τις ανάγκες της μετάδοσης!

Oι... 6+2 για τα προημιτελικά!

Οι έξι νικήτριες ομάδες των τελικών θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Σε αυτή θα λάβουν μέρος επίσης μετά από κλήρωση που έγινε και δύο από τους έξι φιναλίστ των τελικών αγώνων των ομίλων και πρόκειται για τις φιναλίστ του πρώτου ομίλου (Διγενής-Αγροτικός Αστέρας) και του δευτέρου (Λάρισα-Κοζάνη), ώστε να προκύψουν 8 ομάδες!

Βέβαια θυμίζουμε ότι υπάρχει το... οξύμωρο του αγώνα της Λάρισας με την Κοζάνη που και στην επόμενη φάση θα παίξουν μαζί με τον γηπεδούχο να κρίνεται από το αποτέλεσμα που θα έχουν στον... τελικό! Aπό κει και πέρα ο ηττημένος στο ματς Διγενής-Αγροτικός Αστέρας θα παίξει με τον νικητή του Ατρόμητος Αχ.-Καλαμάτα. Ο νικητής από το Διγενής-Αγροτικός πάει στην... αγκαλιά της ΑΕΚ, ενώ ο νικητής του Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας συναντά τον νικητή του Ιωνικός-Πανελευσινιακός!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος όμιλος

Άρης Ακροποτάμου-Αγροτικός Αστέρας 0-2

Διγενής Λακκώματος-Ορφέας Ελευθερούπολης 3-0

ΤΕΛΙΚΟΣ: Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας

2ος όμιλος

Εθνικός Φιλιππιάδας-Λάρισα 0-1

Κοζάνη-Καμπανιακός 1-0

TEΛΙΚΟΣ: Λάρισα-Κοζάνη

3ος όμιλος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Κύμη 7-6 πέναλτι (1-1 παράταση, 0-0 κανονικός αγώνας)

Ρήγας Φεραίος-Τρίκαλα 1963 2-1

ΤΕΛΙΚΟΣ: Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

4ος όμιλος

ΠΦΟ Πανοπούλου-Καλαμάτα 0-1

Εθνικός Σαγεϊκων-Ατρόμητος Αχαϊας 1-2 παράταση (1-1 κανονικός αγώνας)

ΤΕΛΙΚΟΣ: Ατρόμητος Αχ.-Καλαμάτα

5ος όμιλος

Ιωνικός-Κισσαμικός 1-0

Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός Λαυρίου 3-0

ΤΕΛΙΚΟΣ:Ιωνικός-Πανελευσινιακός

6ος όμιλος

ΑΕΚ-Άγιος Νικόλαος 5-0

Κυανούς Αστήρ Βάρης-Θύελλα Ραφήνας 2-0

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΕΚ-Κυανούς Αστήρ Βάρης




 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα