«Σάντος, ο Μίστερ Φραπέ»

«Σάντος, ο Μίστερ Φραπέ»

Gazzetta team
«Σάντος, ο Μίστερ Φραπέ»

bet365

Ο Ζόρζε Ροζάριο, άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στον Παναθηναϊκό το 2002, αποκάλυψε περιστατικά του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πορτογαλικό Τύπο:

«Στον Φερνάντο αλλά και εμένα άρεσε ο δυνατός καφές. Όμως τότε δεν καταλαβαίναμε πως αποτελείται από μεγάλη δόση καφεϊνης. Η ζέστη ήταν αφόρητη εκείνη την εποχή. Θυμάμαι φτάναμε στα αποδυτήρια κρατώντας ένα φραπέ. Πίναμε πολύ γρήγορα τον συγκεκριμένο καφέ.

Κάποια στιγμή αναρωτηθήκαμε για τα συστατικά του φραπέ γιατί βρισκόμασταν σε υπερένταση. Φτάναμε στο σημείο να πίνουμε τέσσερα-πέντε ποτήρια. Οι Έλληνες μας κοιτούσαν και γελούσαν.
Θυμάμαι είχε έρθει ένας φροντιστής και μας ρωτούσε αν ήμασταν καλά. Κάθε φραπές ισοδυναμούσε με πέντε-έξι κανονικούς καφέδες. Αν κάνετε την πράξη θα αντιληφθείτε τι ποσότητες καταναλώναμε.

Οι Έλληνες συνάδελφοι μας έπιναν ένα φραπέ, ενώ εμείς το κάναμε όποτε θέλαμε. Για αυτό μας αποκαλούσαν 'Μίστερ Φραπέ'".

Για ένα περιστατικό σε εστιατόριο: «Διαλέξαμε ένα ψάρι και ήρθε άλλο. Στο θέλαμε στη σχάρα αλλά ήταν τηγανητό. Δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά οι Έλληνες έκαναν το παν να μας ικανοποιήσουν. Για αυτό θα ήθελα να δω τον Φερνάντο να διαπρέπει στο Μουντιάλ».

 

Τελευταία Νέα