Ιντερ για Τζέκο

Γιώργος Καραμάνος
Ιντερ για Τζέκο

bet365

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον νέο ιδιοκτήτη τον Νερατζούρι, να ξεκινάει τις μεταγραφές από τον Εντιν Τζέκο, οποίος δεν υπολογίζεται στη Σίτι.

Ο Εντιν Τζέκο μπορεί πρόσφατα να δήλωνε ότι θέλει να μείνει στην Σίτι και ότι στην Αγγλία ακόμα δεν έχουν δει τον καλύτερο εαυτό του, αλλά τα δημοσιεύματα τον απομακρύνουν από το «Ετιχάντ». Ο Βοσνιος επιθετικός παρά τα 6 γκολ του σε 12 φετινές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει χάσει τη μάχη της θέσης από τον Αλβαρο Νεγρέδο.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Στέφαν Γιόβετιτς που περιμένει τις δικές του ευκαιρίες, αλλά και το ότι ο Τζέκο θέλει να αγωνίζεται, ώστε να είναι σε φόρμα στο Μουντιάλ και θα καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να ευσταθεί το σενάριο πώλησης του τον ερχόμενο Γενάρη.

Ηδη στην Ιταλία (Tuttosport) θεωρούν δεδομένη την κίνηση που θα κάνει η Ιντερ για την απόκτηση του, μιας και υπολογίζεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Ερικ Τοχίρ θα ξεκινήσει να σπρώχνει χρήμα στην αγορά προς ενίσχυση της καινούργιας του επένδυσης. Στη Σίτι δεν έχουν αφήσει να εννοηθεί κάτι περί πώλησης του, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν προς τα εκεί. Το μόνο βέβαιο είναι πως εάν και εφόσον μπει πωλητήριο, οι Νερατζούρι δεν θα είναι οι μόνοι μνηστήρες...

 

SERIE A Τελευταία Νέα