Προπονήθηκαν Εντινγκά και Ιμπαγάσα
Το πρωί της Τετάρτης (13/11) οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο Ρέντη την καθημερινή τους εκγύμναση. Έκαναν αρκετές ασκήσεις χωρίς την μπάλα, δουλεύοντας τη δύναμη, τη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με την μπάλα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στη γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της, στη διατήρηση της κατοχής και την πίεση προς τον αντίπαλο.
Ο Εντινγκά μπήκε με την ομάδα, βγάζοντας μέρος του προγράμματος, ενώ έκανε και ατομικό στο γήπεδο (και με μπάλα). Ο Ολαϊτάν έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο (συν πισίνα) έκανε ο Βλάντιμιρ Βάις.
Κανονικά γυμνάστηκε ο Ιμπαγάσα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονητικό φιλικό με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στις 18:00, στο Ρέντη. Το συγκεκριμένο ματς δεν θα είναι ανοικτό για το κοινό και τον Τύπο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.