Βολές Ξάνθης σε Σαρρή

Νίκος Τσιώκος
Βολές Ξάνθης σε Σαρρή

bet365

Η Ξάνθη φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Σολάρι και με ανακοίνωσή της έριξε βολές στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τονίζοντας πως ό,τι έγινε σήμερα ήταν απίθανο.

Το ακυρωθέν γκολ του Σολάρι στο 2' των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν η φάση που... εξόργισε τους ανθρώπους της Ξάνθης. Έτσι, η Σκόντα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έριξε βολές στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τονίζοντας πως είναι απίθανο ό,τι συνέβη σήμερα και ότι δεν υπάρχει καν επαφή του φορ της Σκόντα με τον γκολκίπερ των Αρκάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας. Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα