Ανακοίνωσε Βαζάκα η ΑΕΛ!

Ανακοίνωσε Βαζάκα η ΑΕΛ!

Ανακοίνωσε Βαζάκα η ΑΕΛ!

bet365

Άμεση ήταν η αντικατάσταση του Παναγόπουλο στον πάγκο της ΑΕΛ, αφού σήμερα οι βυσσινί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασία τους με τον Βαζάκα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΛ μετά την χτεσινή παραίτηση του Παναγόπουλου, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου δεν άφησαν να χαθεί χρόνο και σήμερα ανακοίνωσαν την αντικατάστασή του από τον Βαζάκα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Βαζάκα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1960 ο Γιώργος Βαζάκας διαθέτει τεράστια προπονητική εμπειρία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές ανόδους με τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε.

Ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από τον Ορέστη Ορεστιάδας (1994-97). Δεύτερος σταθμός ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, επόμενος ο Τύρναβος, ενώ τον Νοέμβριο του 1998 ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οδήγησε στη Β' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2000 έπιασε δουλειά στον Απόλλωνα Σμύρνης και εν συνεχεία μετακόμισε στη Χαλκηδόνα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Β' Εθνική. Η σεζόν 2002-03 τον βρήκε στον Εθνικό Αστέρα και την Κέρκυρα. Την επόμενη, είχε γεμάτη χρονιά στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων, αλλά μετά τη διάλυσή του ανέλαβε στον Πανιώνιο τον Οκτώβριο του 2004 και παραιτήθηκε όταν χάθηκε η ευρωπαϊκή έξοδος. Το καλοκαίρι του 2005 ανέλαβε το Αιγάλεω στο τιμόνι του οποίου παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο. Δύο μήνες μετά ανέλαβε την Καλλιθέα και καλοκαίρι του 2006 μετακόμισε στην Κατερίνη οδηγώντας τον Πιερικό στη Β' Εθνική. Ακολούθησαν θητείες σε Φωστήρα, Καλαμάτα, Τρίκαλα και Ηλιούπολη, ενώ το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου. Εν συνεχεία ανέλαβε τον Ηρακλή Ψαχνών για να επιστρέψει και πάλι στους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος και δεν έχει την πολυτέλεια να πειραματιστεί ξανά με νέους και άπειρους τεχνικούς. Πρώτο μέλημα και βασικό κριτήριο είναι η ικανότητα και το ήθος, ανεξάρτητα από τις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί κατά το παρελθόν γι’ αυτό και η ΑΕΛ καλωσορίζει το νέο προπονητή στην οικογένειά της. Εκτιμάται ότι τη δεδομένη στιγμή με τα ιδιαίτερα πιεστικά χρονικά περιθώρια ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί την καταλληλότερη δυνατή επιλογή, θεωρώντας ότι η παρουσία του σε συνδυασμό με την απαραίτητη συσπείρωση όλων γύρω από το αγωνιστικό τμήμα, θα συμβάλει στο να πετύχει η ομάδα τους φετινούς στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη μέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα