Βελτιώνεται και σε «ψήνει»!

Βελτιώνεται και σε «ψήνει»!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Βελτιώνεται και σε «ψήνει»!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το κάτι καλό που «χτίζεται» στον Παναθηναϊκό και μπορείς να περιμένεις και άλλη βελτίωση.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια είναι σαφώς βελτιωμένη και δίνει την ελπίδα σε όλους μας, ότι πλέον τα up-down θα περιοριστούν από εδώ και πέρα. Αναφέρομαι στα δύο παιχνίδια με τον Εργοτέλη στην Κρήτη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα παιχνίδια πήρε τρεις νίκες, μία πρόκριση στο κύπελλο και έχασε ένα παιχνίδι-αυτό με τον Ολυμπιακό-που βάση των καθαρών ευκαιριών έπρεπε να το κερδίσει. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα με εξαίρεση το ντέρμπι και έδειξε όσο περνάνε τα παιχνίδια να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία. Τι εννοώ;

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε μία, δύο καθαρές ευκαιρίες, στο παιχνίδι κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πήρε μία άνετη πρόκριση χωρίς να απειληθεί, στο ντέρμπι «ακύρωσε» τον Ολυμπιακό επιθετικά(εξαφάνισε τον Κάμπελ, που χθες ήταν ο παίκτης που πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) με εξαίρεση την φάση του Μήτρογλου και μίας ακόμα καλής στιγμής, ενώ το μηδέν χωρίς να κινδυνεύσει σοβαρά το κράτησε και στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη. Την ίδια στιγμή επιθετικά ο Παναθηναϊκός πήρε γκολ από μη επιθετικούς σε αυτά τα παιχνίδια.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη σκόραρε ο Κουτρουμπής, κόντρα στον Αρη έβαλε γκολ ο Κλωναρίδης. Ο Αναστασίου θέλει γκολ και από τους μέσους και από τους αμυντικούς και αυτό τελευταία άρχισε να γίνεται. Επίσης ο Ελληνας τεχνικός έχει καταφέρει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας και επίσης αυτό είναι απαραίτητο, για να πάρει η ομάδα μία σειρά από τρίποντα , που έχει ανάγκη.

Και όλα αυτά γίνονται με την παρουσία στην ενδεκάδα και παιδιών, που προέρχονται από τις Ακαδημίες και σε κάθε ματς και βελτίωση δείχνουν και πόσο δεμένοι με την φανέλα είναι. Αυτή η ομάδα, αν μη τι άλλο σε «ψήνει», ότι κάτι καλό «χτίζεται» και μπορείς να περιμένεις και άλλη βελτίωση. Και κυρίως με πολύ δουλειά και επιμονή πλέον βλέπεις, ότι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο τα δίνουν όλα για τη φανέλα. Σε αντίθεση με το περσινό χάλι….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.