«Ο Νίκος είναι μια χαρά»

«Ο Νίκος είναι μια χαρά»

Gazzetta team
«Ο Νίκος είναι μια χαρά»

bet365

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας μίλησε για το περιστατικό με τον Νίκο Μαρινάκη και τόνισε πως ο παίκτης είναι μια χαρά και δεν τους φοβίζει κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:
«Όλα πλέον είναι μια κακή ανάμνηση. Ο Νίκος είναι μια χαρά και δεν μας φοβίζει κάτι. Ελέγχθηκε και στον εγκέφαλο και στον αυχένα και είναι μια χαρά. Έχει μια μικρή αμνησία αλλά έχει διαύγεια πνεύματος. Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως δύο με τρεις, για να επιστρέψει στις προπονήσεις».

Για το χθεσινό περιστατικό: «Δεν ήταν καρδιακή ανακοπή, αλλά μια διάταση που προκάλεσε απώλεια αισθήσεων και με την πτώση η γλώσσα του πήγε πίσω. Είχε σπασμούς και δεν άνοιγε το στόμα, αλλά είχαμε τον εξοπλισμό και με οργανωμένη προσπάθεια ανοίξαμε το στόμα, επαναφέραμε τη γλώσσα του και μετά ανέκτησε την αναπνοή του. Θα μπορούσε να υπάρχει κακή εξέλιξη, αλλά ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα