Η ευκαιρία του Αλέγκρι
Ο προπονητής της Μίλαν αν δεν νικήσει και σήμερα τότε είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο του Μιλάνου, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου.
«Εχουμε καλό ρόστερ αλλά πολλούς τραυματισμούς, περιμένω τις επιστροφές των Ελ Σααράουι, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε και Μπονέρα ώστε να έχω περισσότερες λύσεις. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πώς θα κερδίσουμε την Κιέβο και δεν σκεπτόμαστε τι γίνεται στο διοικητικό κομμάτι. Πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα γιατί στα τελευταία τρία ματς πήραμε μόνο ένα βαθμό και την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία μας», είπε ο Αλέγκρι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
