Σοκ με Μαρινάκη! (vid)

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Σοκ με Μαρινάκη! (vid)

Σοκ με Μαρινάκη! (vid)

Συγκλονιστικές στιγμές στο «Βικελίδης»! Ο Νίκος Μαρινάκης έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και αποχώρησε με ασθενοφόρο ενώ τον χειροκροτούσε όλο το γήπεδο!  

Το ρολόι έδειχνε το 56'. Ο Μπεργκ σήκωσε την μπάλα για τον Μαρινάκη, ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κύργια, έπεσε στο έδαφος και για τα επόμενα περίπου δέκα λεπτά ακoλούθησε ένα θρίλερ! Η γλώσσα του διεθνή άσου γύρισε, αμέσως μπήκαν στο γήπεδο οι γιατροί των δύο ομάδων και έπεσαν από πάνω του, ώστε να τον συνεφέρουν!

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, καθώς τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κίτρινοι» κρατούσαν το κεφάλι τους από το σοκ και την αγωνία για την κατάσταση του Μαρινάκη. Ο μικρός μετά τις παρεμβάσεις των γιατρών, σηκώθηκε στα πόδια του, έκανε λίγα μέτρα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ανάλογα με τις εξετάσεις θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει απόψε στην Αθήνα.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως όλο το «Κλεάνθης Βικελίδης» σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως μπροστά στην ανθρώπινη ζωή οι ποδοσφαιρικές κοντρές δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Best of internet