Παράσχος: «Ιδιαίτερη προσοχή στον Πανιώνιο»
Το πρωί του Σαββάτου (9/11) οι παίκτες του Ατρομήτου προπονήθηκαν και στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός τους ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.
Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους Σηφάκη, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλο, Καραμάνο, Φάμπιο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Νάστο, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνη, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο.
«Προσοχή ο Πανιώνιος»
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Γιώργος Παράσχος τόνισε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα με ταλέντο και ψυχικά αποθέματα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δεν πρέπει να δώσουμε χώρους στον αντίπαλο μας γιατί έχει αξιόλογους επιθετικούς.
Από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν αλλάζουμε κάτι από τον προσανατολισμό μας, κοιτάζουμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
