«Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης!»

«Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης!»

Gazzetta team
«Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης!»

bet365

Τα ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη προκάλεσαν την... απάντηση του Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο έμπειρος παίκτης θα μείνει στον «δικέφαλο».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι σκέψεις επιστροφής του Κατσουράνη στην ΑΕΚ είναι αρκετά προχωρημένες, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Ωστόσο, ο Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει. Του ξεκαθάρισε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή από το Ισραήλ ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα «Σπορ του Βορρά», ο Σαββίδης έκανε και μια δήλωση: «Ο Κώστας Κατσουράνης θα μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Και θα το τελειώσουμε το θέμα άμεσα», τόνισε χαρακτηριστικά και είναι πιθανόν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό να υπάρξουν εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα