Και ο Εντινγκά στο απουσιολόγιο

Και ο Εντινγκά στο απουσιολόγιο

Μάκης Σταθάτος
Και ο Εντινγκά στο απουσιολόγιο

bet365

Μετά τον Βάις και ο Εντινγκά προστέθηκε στους πονοκεφάλους του Μίτσελ εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι αμφίβολος για την Κυριακή.

Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Εκτός έμειναν ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος έκανε θεραπεία, ο Ντελβίν Εντινγκά πο ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα που έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Όσοι γυμνάστηκαν έκαναν ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και δούλεψαν επάνω στην τακτική, με στημένες φάσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν με ιδιαίτερη ένταση και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις συνεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αύριο Σάββατο θα γυμναστούν στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα