Θετικός ο Νοτιάς μεν, αλλά...

Θετικός ο Νοτιάς μεν, αλλά...

Γιώργος Τσακίρης
Θετικός ο Νοτιάς μεν, αλλά...

bet365

Συναντήθηκαν στα γραφεία της AEGEAN οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Νίκος Νοτιάς με... φόντο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Οπως αναμενόταν και είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χθες, έγινε συνάντηση του ιδίου με τον Νίκο Νοτιά με αντικείμενο συζήτησης φυσικά, το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης από τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία στην προσπάθεια ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στα πατρογονικά της εδάφη στην Νέα Φιλαδέλφεια...

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ώρες (μεσημέρι) στα γραφεία του μεγάλου αφεντικού της Ενωσης στην AEGEAN και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για το θέμα του γηπέδου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το θέμα του γηπέδου και ειδικά σε οικονομικό επίπεδο και εξήγησε το λόγο για τον οποίο επιθυμεί (και) την οικονομική στήριξη από τον Νοτιά (και όχι μόνο). Εννοείται πως δεν παρακάλεσε, απλά ανέδειξε τα οφέλη (απ' όλες τις πλευρές) που θα έχει (και) ο Νίκος Νοτιάς αν συμμετάσχει σ' αυτήν την προσπάθεια.

Το πρόβλημα με τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία παραμένει το ίδιο εδώ και χρόνια. Η σκέψη που του έχει δημιουργηθεί γύρω από την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ. Ο,τι δηλαδή... έσπρωξε αρκετό μαρούλι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και στο τέλος έμεινε ο ίδιος μόνος, υπόλογος και εκτεθειμένος στον κόσμο της Ενωσης. Αυτό το πρόβλημα προσπαθεί ο Μελισσανίδης να βοηθήσει τον Νοτιά να διαγράψει (μια και δεν πρόκειται για εμπλοκή του στην ΑΕΚ, αλλά συμμετοχή στην ανέγερση του γηπέδο με οφέλη) από το μυαλό του...

Βέβαια είναι γνωστό χρόνια τώρα, από την αρχή της εμπλοκής του Νοτιά με την ΑΕΚ, πως δεν παίρνει αποκλειστικά ο ίδιος το βάρος της απόφασης για το ενδεχόμενο χρηματοδότησης τόσο μεγάλων έργων που απαιτούν και μεγάλα ποσά... Με δυο λόγια το συμπέρασμα είναι πως ο Νίκος Νοτιάς είναι κατ' αρχήν θετικός, αλλά προφανώς πρέπει να γίνει πιο αποφασιστικός και ο ίδιος για τη συμμετοχή του στην πραγματοποίηση του ονείρου όλων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα