«Μίτσελ, ο μεγάλος μαέστρος των πάγκων»

«Μίτσελ, ο μεγάλος μαέστρος των πάγκων»

Δημήτρης Τομαράς
«Μίτσελ, ο μεγάλος μαέστρος των πάγκων»

bet365

Μοναδική αναγνώριση για τον Μίτσελ από το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα αλλά και τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο που γράφουν για έναν μεγάλο μαέστρο των πάγκων.

Το Elconfidencial αποδίδει με τον τρόπο του αλλά και με ένα εκτενές κείμενο φόρο τιμής στον Ισπανό προπονητή. Στο κομμάτι με τίτλο «Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ χάρις στον 'μαέστρο' των πάγκων Μίτσελ» γίνεται λόγος μία σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα, έργο του Ισπανού, που περνάει όπως όλα δείχνουν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και μπαίνει για τα καλά στις συνειδήσεις των Ευρωπαίων.

«Ο Μίτσελ βρέθηκε στην Ελλάδα και κατάφερε να... κατακτήσει φίλαθλο κόσμο και ΜΜΕ με την παρουσία του. Ανέλαβε μία ομάδα που είχε αγωνιστικά προβλήματα και ως ένας μεγάλος σταρ που είναι έδωσε φέτος πολλές χαρές στους οπαδούς.

Ο παλιός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να γίνει είδωλο στις κερκίδες και να βάλει την δική του σφραγίδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η βασική επιτυχία του Μίτσελ είναι πως έκανε τον Ολυμπιακό ένα μεγάλο σημείο αναφοράς στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Στο άρθρο τονίζεται ακόμα η γενικότερη αναγνώριση που έχει τύχει ο Μίτσελ μέσα στην ομάδα αλλά και εκτός αυτής. Επιπροσθέτως γίνεται μνεία στην μεγάλη συμβολή του Ρομπέρτο και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Ισπανού τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα