«Ο Μελισσανίδης θα φτιάξει το γήπεδο»

«Ο Μελισσανίδης θα φτιάξει το γήπεδο»

Gazzetta team
«Ο Μελισσανίδης θα φτιάξει το γήπεδο»

bet365

Ο Νίκος Νοτιάς έκανε ταξίδι - αστραπή στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και πριν φύγει αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η παρουσία του στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου γηπέδου προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Βλέπετε ο Νίκος Νοτιάς είχε εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ΑΕΚ (το δικό του μαγαζί), στις δύσκολες στιγμές που περνούσε. Ωστόσο έκανε ταξίδι αστραπή για να δώσει το παρών στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Νοτιάς είχε την ευκαιρία να τα πει με μέλη της προηγούμενης διοίκησης και το enwsi.grτον εντόπισε λίγο πριν αποχωρήσει απο την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην Λεωφόρο Συγγρού. Τα συναισθήματα του ήταν έντονα, απο τα όσα είχε παρακολουθήσει νωρίτερα. «Η ΑΕΚ παραμένει μεγάλη ομάδα και πλέον θα έχει και το δικό της γήπεδο»,σχολίασε αποκλειστικά στο enwsi.gr ο Νεουορκέζος, που αναφέρθηκε και στα όσα είδε νωρίτερα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Ήταν εντυπωσιακά τα όσα είδαμε στην αίθουσα. Ο κ. Μελισσανίδης έχει βάλει σκοπό να φτιάξει το γήπεδο και θα το κάνει. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή».

Τις τελευταίες ώρες το enwsi.gr σας έχει αποκαλύψει την προσπάθεια που Δημήτρη Μελισσανίδη να προσεγγίσει τον Νοτιά, προκειμένου να τον «ψήσει» να βοηθήσει οικονομικά για το μεγάλο έργο του γηπέδου. To enwsi.gr ρώτησε τον Νίκο Νοτιά αν πρόκειται να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια. Ο ίδιος χαμογέλασε, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει και αποχώρησε βιαστικά.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα