«Μου χρωστάει ακόμα η ΑΕΚ»

«Μου χρωστάει ακόμα η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Μου χρωστάει ακόμα η ΑΕΚ»

bet365

Ο Ρότζερ Γκερέιρο τόνισε ότι η Ένωση του χρωστά ακόμα ένα εκατομμύριο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μετανιώνει για την παρουσία του στην Ένωση.

Ο Πολωνοβραζιλιάνος, ο οποίος ήταν στην ομάδα μέχρι και πέρυσι, έκανε δώσει στον πολωνικό Τύπο για τις οφειλές του από την ΑΕΚ: «Μου χρωστάνε ακόμη περίπου ένα εκατομμύριο. Την υπόθεση χειρίζονται δύο δικηγόροι από τη Βραζιλία και διεκδικώ μέσω της FIFA τα χρήματά μου. Όμως δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί για να τα πάρω και ποιες είναι οι πιθανότητες να τα βρούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν μετανιώνω, γιατί πώς μπορούσα να ξέρω πώς θα τελειώσει το θέμα. Αν ήξερα πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα, σίγουρα δεν θα πήγαινα εκεί. Τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ είναι εδώ και χρόνια. Από την αρχή που πήγα μας πλήρωναν με μεγάλη καθυστέρηση και μετά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Όμως παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως έμαθα πολλά στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επιλογές του: «Ο μάνατζέρ μου μίλησε με τη Λέγκια και μου είπε ότι ο προπονητής δεν με ήθελε. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά αν ισχύει αυτό, πραγματικά με λυπεί. Πάντα τον θεωρούσα καλό προπονητή, έχουμε συνεργαστεί και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Είχα προτάσεις από το Ισραήλ και την Ουκρανία, αλλά δεν ήταν τόσο καλές. Ήθελα να επιστρέψω στην Πολωνία και όταν αυτό φάνηκε πως δεν ήταν εφικτό, προτίμησα τη Βραζιλία. Δεν ήθελα να πάω κάπου σε ένα νέο μέρος. Χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω στην πατρίδα μου. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι δυνατό. Κατά τη γνώμη μου είναι υψηλότερου επιπέδου από το πολωνικό».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να παίξει ακόμα στην Γκουαρατινγκετά μέχρι το τέλος του χρόνου: «Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω ως το τέλος του χρόνου. Είχα πρόβλημα με τους Έλληνες, γιατί έστειλαν πολύ καθυστερημένα το letter of clearance. Έτσι η ομάδα μου δεν μπορούσε να με δηλώσει στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Μπορώ μόνο να κάνω προπονήσεις για να ετοιμαστώ για τη νέα σεζόν». Παρόλα αυτά, δεν σκέφτεται αν φύγει: «Δεν έχω σκεφτεί την αποχώρηση. Κάνω καλή ζωή και πιστεύω πως μπορώ να αγωνίζομαι μέχρι τα 37-38 μου χρόνια».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα