«Αλεξίσφαιρος Ρομπέρτο!»

«Αλεξίσφαιρος Ρομπέρτο!»

Θάνος Σαρρής
«Αλεξίσφαιρος Ρομπέρτο!»

bet365

Αποθέωση του Ρομπέρτο από τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα, που κάνουν λόγο για εκδίκηση του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα είχε ξεκάθαρο πρωταγωνιστή, ο οποίος έδωσε απαντήσεις στην ομάδα που αμφισβητήθηκε. Ο Ρομπέρτο κράτησε τους «ερυθρόλευκους» στα δύσκολα και οι Πορτογάλοι του βγάζουν το καπέλο, παρότι κάποιοι δεν προσπαθούν και ιδιαίτερα να συγκρατήσουν την έκπληξή τους.

Το πρωτοσέλιδο της A Bola είναι αντιπροσωπευτικό του κλίματος που επικρατεί στην Πορτογαλία. Η εφημερίδα που την επόμενη του αγώνα στο Ντα Λουζ ευχαριστούσε ειρωνικά τον κίπερ του Ολυμπιακού για το «δώρο» τις ισοφάρισης, αναφέρει: «Η εκδίκηση του Ρομπέρτο» και έχει τον Ισπανό τερματοφύλακα αγκαλιά με τον Μίτσελ να πανηγυρίζει. «Η Μπενφίκα έχασε το παιχνίδι, αλλά κέρδισε μια ομάδα». «Ο Ρομπέρτο έδειξε σε όλους που τον ήξεραν ότι άξιζε», προσθέτει.

Από την πλευρά της, η Record έχει πρωτοσέλιδο τον Ρομπέρτο και τονίζει: «Αλεξίσφαιρος!», παράλληλα, έχει με νούμερα τις επεμβάσεις πάνω στη φωτογραφία του και προσθέτει: «Ο Ισπανός σταμάτησε 7 φάσεις για γκολ. O Ρομπέρτο αντιστάθηκε στον βομβαρδισμό». Στη συνέχεια, αναφέρει την εξής δήλωση του προπονητή των «Αετών», Ζόρζε Ζέσους: «Δεν είναι φυσιολογικό για έναν τερματοφύλακα να έχει τόσο μεγάλη επιρροή».

«Ο Ρομπέρτο γελάει τελευταίος», τονίζει από την πλευρά της η O Jogo, έχοντας φυσικά πρωτοσέλιδο τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, πεσμένο στα πόδια του Λίμα. «Ο Ισπανός θυμήθηκε να υπερασπιστεί τα πάντα», προσθέτει και τονίζει ότι τα πάντα πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ κρέμονται από μία κλωστή, ενώ αναφέρεται και στον τραυματισμό του Καρντόσο, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα