Οι σκέψεις Στέφενς για Μακάμπι

Οι σκέψεις Στέφενς για Μακάμπι

Απόστολος Παγώνης
Οι σκέψεις Στέφενς για Μακάμπι

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του στα παιχνίδια με Μακάμπι και Ολυμπιακό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει μια φρεσκάδα. Έτσι προσανατολίζεται στο ματς της Πέμπτης ν’ αφήσει εκτός του Σαλπι, Λίνο και Κίτσιου.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει τους παίκτες που είναι κατά κάποιων τρόπο μόνιμοι και αναντικατάστατοι στην ομάδα. Τα παιχνίδια με Μακάμπι και Ολυμπιακό είναι κάτι σαν τελικοί. Με τους ισραηλινούς, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ενώ με τον Ολυμπιακό θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο.

Έτσι λοιπόν ο τεχνικός του Δικεφάλου προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές 11αδες. Στο παιχνίδι με την Μακάμπι σκέφτεται να ξεκινήσει με τους Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Τζαβέλλας. Αυτομάτως Λίνο και Κίτσιου θα πάρουν ανάσες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην άμυνα οι Κατσουράνης και Κατσικάς. Αμυντικά χαφ οι Λάζαρ και Τζιόλης. Στις πτέρυγες οι Στόχ και Λούκας με τον Νίνη να παίζει πίσω από τον Αθανασιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα