Σε απολογία «πράσινοι» και ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Σε απολογία «πράσινοι» και ΠΑΟΚ

bet365

Οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήταν οι μοναδικές ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους την 10η αγωνιστική.

Λίγη δουλειά θα έχει αυτή την εβδομάδα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, καθώς σε απολογία κλήθηκαν μόλις δύο ΠΑΕ. Ο λόγος για τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι «ασπρόμαυροι» για τα όσα έγιναν στις εξέδρες στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Το κατηγορητήριο για τον Παναθηναϊκό είναι πιο βαρύ, ωστόσο στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία έδρας και πως η τιμωρία θα είναι ένα μεγάλο πρόστιμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για τις κλήσεις έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20

Α) Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ν.Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα