Ματιές από Βέλγιο σε Κουρμπέλη

Gazzetta team
Ματιές από Βέλγιο σε Κουρμπέλη

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Γκενκ, η οποία έστειλε άνθρωπο στο ματς με τον Πανθρακικό για να τον παρακολουθήσει.

Το όνομα του Κουρμπέλη έχει συνδεθεί έντονα με την ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ένωση θα παίζει στη Football League και θέλει να συγκεντρώσει έναν κορμό από Έλληνες ταλαντούχους παίκτες. Ωστόσο, για τον Κουρμπέλη φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη βελγική Γκενκ.

Όπως αναφέρει η SportDay, άνθρωπος της ομάδας πήγε στην Κομοτηνή για να τον παρακολουθήσει, αλλά ο άσος του Αστέρα έπαιξε μόλις πέντε λεπτά, με αποτέλεσμα να μην βγάλει και πολλά συμπεράσματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα