Τα ρέστα του για την πρόκριση

Τα ρέστα του για την πρόκριση

Μάκης Σταθάτος
Τα ρέστα του για την πρόκριση

bet365

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού υποδέχεται την Μπενφίκα (21:45, NS2) με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την συμπαράσταση του κόσμου τους, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να βρεθούν ένα βήμα από τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό μετά τη νίκη στη Λεωφόρο.

Ο Μίτσελ θα παίξει και πάλι με το 4-2-3-1 και κάποιες αλλαγές στη μεσαία γραμμή και την επίθεση σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Μανωλάς, Σιόβα, Σαλίνο (δεξιά) και Χολέμπας (αριστερά).

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι και πάλι οι Σάμαρης και Μανιάτης. Ο Φουστέρ θα παίξει στο αριστερό άκρο και ο Βάις θα επιστρέψει ξανά στην αρχική ενδεκάδα όπου θα καλύψει την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει ο Τσόρι, ο οποίος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Μασάντο, Μεντζανί, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι ο τραυματίας ο Ολαϊτάν, όπως και οι ανέτοιμο Μασάντο και Τόρες.

Με σύστημα 4-4-1-1 σκοπεύει να παρατάξει ο Ζόρζε Ζεσούς την Μπενφίκα. Την εστία των «αετών» θα υπερασπιστεί ο Αρτούρ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι και Σικέιρα. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Πέρες και Μάτις στο κέντρο, με τους Γκαϊτάν και Μάρκοβιτς στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λίμα και Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Μάτιτς, Αμορίμ, Ντζούριτσιτς, Καβαλέιρο, Όλα Τζον και Μάρκοβιτς. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τους Φέισα, Σουλεϊμάνι και Ροντρίγο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα