Πέφτει η αυλαία στο Περιστέρι

Πέφτει η αυλαία στο Περιστέρι

bet365

Με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναιτωλικός στο Περιστέρι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι, το οποίο προφανώς και είναι μια κατηγορία μόνο του, στο Περιστέρι θα διεξαχθεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες σε εξαιρετική κατάσταση, διάθεση και ψυχολογία μετά τα τελευταία τους αποτελέσματα. Ο Ατρόμητος έκανε μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, ωστόσο τώρα έχει βρει τον τρόπο και συνδυάζει θέαμα και ουσία, κάτι που απέδειξε με τη νίκη του στην Ξάνθη με το μεστό 2-0 και με το εντυπωσιακό 7-0 επί του Φωστήρα την περασμένη Πέμπτη. Απέναντι στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός που δεν έχει ηττηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου και ο οποίος έχει δεχτεί ένα μόλις γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η ομάδα του Αγρινίου έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα πίσω από τον Ολυμπιακό και αντιμετωπίζει την τρίτη καλύτερη επίθεση πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 4/11, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2, Ατρόμητος-Λεβαδειακός 3-0, Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2. / Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, Απόλλων-Παναιτωλικός 1-1, Παναιτωλικός-Καλλονή 4-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,60 Χ: 3,70 2: 8,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μήτσιος, Ποντίκης, Βέρρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος – Κουτρομάνος (τραυμ.), Πόι (τραυμ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Πριν δύο χρόνια ήταν προσωπική υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός είχε πετύχει και τρία γκολ του Ατρόμητου στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Περιστερίου να μην χάνει κανένα από τα δύο παιχνίδια. Για τους Αγρινιώτες, όμως, ένα άλλο πρόσωπο είχε κάνει τη δουλειά. Ο Ανρί Καμαρά, που είχε φέρει στην Ελλάδα ο Ατρόμητος, στέριωσε στο Αγρίνιο και μετά το γκολ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή, θέλει να κάνει και πάλι τη ζημιά στην πρώην του ομάδα.

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα