«Ο Κάκος καθόρισε το αποτέλεσμα»

Γιώργος Βροντάκης
«Ο Κάκος καθόρισε το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Εργοτέλη αφού ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία, στάθηκε στην διαιτησία του Τάσου Κάκου αναφέροντας πως καθόρισε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:
Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την εξαιρετική φιλοξενία στο χθεσινό αγώνα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, όμως, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε για διαιτητικές αποφάσεις. Παρά την καλή διαιτησία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, τα σοβαρά λάθη στα τελευταία λεπτά καθόρισαν το αποτέλεσμα. Όχι μόνο δεν αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νετσίντ, ο οποίος στο 86ο λεπτό χτύπησε εκτός φάσης τον Μεχία, αλλά επιπλέον δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ στο 93ο λεπτό, από το οποίο προήλθε το 2-1. Μάλιστα ο παίχτης μας αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας στις δυο παραπάνω φάσεις.

Δυστυχώς, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος - έπειτα από εκείνο με τον Παναθηναϊκό - δεν τιμωρείται αντιαθλητική ενέργεια αντιπάλου μας (και μάλιστα σε κρίσιμα χρονικά σημεία για την εξέλιξη του αγώνα). Και είναι η δεύτερη φορά - έπειτα από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο - που ο αντίπαλος μας σκοράρει στην εκπνοή του αγώνα, σε φάση που ξεκινάει από λανθασμένη υπόδειξη φάουλ έξω από την περιοχή μας.

Οι «συμπτώσεις», λοιπόν, είναι πολλές. Και δεν έχουμε άλλο τρόπο άμυνας πέρα από τη δημοσιοποίηση της απογοήτευσης - αλλά και αγανάκτησης - μας. Διατηρούμε, πάντως, την εμπιστοσύνη μας στην ΚΕΔ και γενικότερα στην ελληνική διαιτησία, ελπίζοντας ότι η χθεσινή ήταν η τελευταία φορά που ο κόπος των ποδοσφαιριστών μας έπεσε θύμα διαιτητικών λαθών.

Η σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι ο Εργοτέλης συνεχώς μεγαλώνει και θα κοιτάζει ολοένα και ψηλότερα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα