Ρεκόρ 25ετίας ο ΠΑΟΚ!

Ρεκόρ 25ετίας ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Ρεκόρ 25ετίας ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει και στο έκτο φετινό του παιχνίδι στην Τούμπα με το 2-1 επί του Εργοτέλη, ισοφαρίζοντας την επίδοση της σεζόν 1988-89!

Έστω και με πολύ άγχος, ο Δικέφαλος έφυγε σε ακόμα ένα παιχνίδι του τη φετινή σεζόν νικητής από το γήπεδό του, χάριν στο γκολ του Βούκιτς στις καθυστερήσεις του χθεσινού αγώνα. Έξι ματς φέτος στην Τούμπα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος για τους Θεσσαλονικείς, ισάριθμα τρίποντα και με αυτό τον τρόπο ισοφάρισαν ένα ρεκόρ 25ετίας!

Συγκεκριμένα την τελευταία φορά που το είχαν καταφέρει ήταν τη σεζόν 1988-89, όταν είχαν επικρατήσει κατά σειρά των Λάρισας (2-1), Ηρακλή (2-1), Πανιωνίου (2-1), Παναθηναϊκού (5-1) και Δόξας Δράμα (1-0). Εκείνη τη χρονιά το σερί «κόλλησε» με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου το ματς έληξε 1-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα