Τα οκτώ «όπλα» του Μίτσελ!

Δημήτρης Τομαράς
Τα οκτώ «όπλα» του Μίτσελ!

bet365

O Μίτσελ κάνει αυτές τις ώρες τα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Σε ποιούς ποντάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο: Είναι ο φύλακας-άγγελος της ερυθρόλευκης εστίας. Ο Ισπανός γκολκίπερ κάνει πολύ καλή σεζόν, έχει δικαίως πάρει την φανέλα βασικού... σπίτι του και είναι ο άνθρωπος στον οποίο βασίζεται ο Μίτσελ για να κατευθύνει σωστά την άμυνά του καθώς και να κάνει τις καίριες επεμβάσεις. Ο Ρομπέρτο έχει δουλέψει αρκετά και πάνω στις εξόδους του τις τελευταίες ημέρες και δηλώνει πανέτοιμος για το ντέρμπι.

Κώστας Μανωλάς: Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για εκείνον καθότι δεν είχε σταθερή θέση στην ενδεκάδα. Ωστόσο ο Μανωλάς μέσα από αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη πιστοποίησε την διαρκή αγωνιστική του άνοδο και την αμυντική του σταθερότητα ενώ έχει δέσει ιδιαίτερα καλά με τον Δημήτρη Σιόβα, συγκροτώντας στην παρούσα φάση το καλύτερο δίδυμο στόπερ στην ομάδα.

Γιάννης Μανιάτης: Είτε ως δεξί μπακ είτε ως παίκτης του άξονα ο Μανιάτης αποτελεί μία σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των Πειραιωτών και πλέον ένας εκ των πιο παλιών τους παικτών και με προσφορά που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Εκτός από την αγωνιστική του παρουσία ο Μανιάτης έχει αποκτήσει και ηγετικό ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την κατάλληλη κατευθυντήρια γραμμή, όποτε αυτό απαιτείται.

Ανδρέας Σάμαρης: Ο Σάμαρης στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό έχει κερδίσει για τα καλά τον Μίτσελ και πολύ απλά δεν βγαίνει από την ενδεκάδα στους περισσότερους αγώνες. Η απειρία του, του στοίχισε σε ματς στην Ευρώπη, όμως παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος και σίγουρος με καλά πατήματα στο γήπεδο και βοήθεια σε αμυντικό, δημιουργικό και επιθετικό επίπεδο.

Νταβίντ Φουστέρ: Το ισπανικό πολυεργαλείο των ερυθρολεύκων ακούει στο όνομα Φουστέρ. Πρόκειται για έναν ακούραστο... εργάτη εντός και εκτός γηπέδου. Έναν παίκτη που θα πιέσει ψηλά, θα μαρκάρει στενά τον αντίπαλο, θα κλέψει μπάλες, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και θα σκοράρει. Κάθε σεζόν όσοι παίκτες και εάν έρχονται αποδεικνύει συνεχώς πόσο χρήσιμος είναι.

Βλάντιμιρ Βάις: Παρά το γεγονός πως η πορεία του στις τελευταίες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού είναι πτωτική ο Σλοβάκος διακρίνεται για την ταχύτητά του, την εκρηκτικότητά του και τις πλαγιοκοπήσεις του, την κοφτή του ντρίμπλα και την δυνατότητα στο να πηγαίνει ένας με έναν ή και με παραπάνω παίκτες και την τεχνική του κατάρτιση. Πρόκειται για έναν χαφ που στην καλή του μέρα μπορεί να καθορίσει έναν αγώνα.

Χαβιέρ Σαβιόλα: Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχοντας βιώσει μεγάλα ντέρμπι όπως το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ ξέρει πολύ καλά από σπουδαίες αναμετρήσεις αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μία προσθήκη ουσίας και ποιότητας σε έναν τέτοιο αγώνα για τον Ολυμπιακό, όντας σε θέση να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με ασίστ ή με γκολ.

Κώστας Μήτρογλου: Είναι ο νούμερο 1 επιθετικός κίνδυνος των ερυθρολεύκων για κάθε άμυνα. Ο φορ που σκοράρει διαρκώς σε Ελλάδα και Ευρώπη, δείχνοντας πως διανύει την πιο καλή σεζόν της καριέρας του και έχοντας προσελκύσει ένα σωρό ομάδες από το εξωτερικό. Ο Μήτρογλου από κάθε άποψη είναι αυτήν την στιγμή ο καλύτερος και ο πιο αξιόπιστος στράικερ του Ολυμπιακού και ένα μεγάλο όπλο που χρησιμοποιεί διαρκώς ο Ισπανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα