Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!

Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσους πάνε το Σάββατο στη Λεωφόρο θα πρέπει να καταλάβουν, ότι αν συμβεί κάτι ο μόνος που θα χάσει θα είναι ο Παναθηναϊκός και πρέπει τον θυμό τους να τον μετατρέψουν σε φωνή υπέρ της ομάδας.

Βλέπω μία μεγάλη προσπάθεια, που κάνουν και την τελευταία εβδομάδα και τον τελευταίο μήνα στον Παναθηναϊκό, για να μην συμβεί τίποτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κυλήσουν όλα ομαλά. Τελευταίες δηλώσεις έκανε ο Ζέκα και ο Αναστασίου. Και οι δύο είπαν «αφήστε μας να παίξουμε». Για μένα θα πρέπει να καταλάβουν, όσοι πάνε στο γήπεδο, ότι αν συμβεί κάτι ο μόνος που θα χάσει θα είναι ο Παναθηναϊκός. Και στον αγωνιστικό χώρο οι συνεχείς διακοπές δεν κάνουν καλό στην ομάδα του Αναστασίου, που θα θέλει να κυκλοφορήσει την μπάλα , να πιέσει, να απειλήσει. Αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στην περίπτωση που τιμωρηθεί η Λεωφόρος ο Παναθηναϊκός χάνει την μεγάλη του δύναμη στην φετινή προσπάθεια, που κάνει.

Μα θα μου πει κάποιος, δεν βλέπεις τις προκλήσεις; Την μία ζητάνε από τον Δημόκριτο να έρθει να ελέγξει τις οσμές στα αποδυτήρια , την άλλη βάζουν διαιτητή τον Μάνταλο, που πέρυσι δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Πετρόπουλο και χάρισε μία κίτρινη και μία κόκκινη στον Τοροσίδη. Τον διαιτητή, που εμπλέκεται στις συνομιλίες για τα στημένα και αν ακούσει κανείς τι λέγεται για αυτόν θα καταλάβει πολλά…Τις βλέπω τις προκλήσεις και είναι συνεχόμενες.

Εδώ, λοιπόν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα πάνε στο γήπεδο θα πρέπει τον θυμό τους να τον μετατρέψουν σε φωνή υπέρ της ομάδας. Φωνή τόσο δυνατή, που θα καταλάβει ο αντίπαλος τι σημαίνει Λεωφόρος σε σχέση με το αχανές ΟΑΚΑ. Οποιος τσιμπήσει σε αυτές τις προκλήσεις και δημιουργήσει πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα να ξέρει ότι θα κάνει μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και αν αναγκαστεί να έχει οικονομικές απώλειες από τα έσοδα των εισπράξεων στα ματς της Λεωφόρου, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο άσχημα, έως τραγικά. Αρα ενδεχόμενα άσχημα γεγονότα στην Λεωφόρο μόνο τον Ολυμπιακό εξυπηρετούν.

Αν ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί , όπως έγινε πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό θα πανηγυρίζουν, διότι ο αντίπαλός τους θα είναι στα όρια διάλυσης. Και μην πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός θέλει έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ούτε τα μικρά παιδιά δεν τα πιστεύουν. Αρα όσοι πάνε στην Λεωφόρο, ας σκεφτούν λίγο και να βοηθήσουν την ομάδα με την ΦΩΝΗ τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.