Ο διαιτητής, με τον οποίο δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός

Ο διαιτητής, με τον οποίο δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τον ορισμό του Μάνταλου στο ντέρμπι.

ΠΑΡΟΤΙ ακούγονταν επί ημέρες ότι ο Κάκος ήταν σίγουρος για το ντέρμπι, κάτι είχα ψυλλιαστεί εγώ κι έγραψα σήμερα στην εφημερίδα την υποψηφιότητα του Μάνταλου.

Και το ψυλλιάστηκα γιατί στο τελευταίο τηλεοπτικό σποτάκι του Σκάϊ, υπήρχε αναφορά στον Κάκο. Ότι και καλά θα ορίζονταν για να διακόψει το παιχνίδι! Κατά κάποιο τρόπο έτσι «κάηκε» η υποψηφιότητα του Κάκου, αν κι εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ήθελαν, όπως φάνηκε από το σποτάκι, στον Παναθηναϊκό ένα διαιτητή, από τον οποίο δεν θυμάμαι ποτέ να είχαν το παραμικρό παράπονο-το αντίθετο.

Τέλος πάντων, ορίστηκε ο Μάνταλος τελικά και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι ότι πρόκειται για τον Έλληνα διαιτητή, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει τα χειρότερα αποτελέσματα! Δεν κερδίζει μαζί του σχεδόν ποτέ! Τα παιχνίδια που τον έχει παίξει; Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3 (απώλεια του περσινού αήττητου), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 (κι αποκλεισμός από το κύπελλο), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1, ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-2 κι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (μοναδική νίκη του Ολυμπιακού, με τον Αστέρα να έχει δοκάρι στο 85’).

Μιλάμε για ένα δείγμα πέντε αγώνων, άρα όχι μικρό. Προσέξτε, επειδή δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός με τον Μάνταλο, εγώ δεν θα πω ότι δεν είναι καλός διαιτητής. Είναι καλός διαιτητής ο άνθρωπος. Ούτε μπορώ να πω ότι είδα προδιάθεσή του σε κάποιο ματς, να παίξει ντε και καλά άσχημα τον Ολυμπιακό. Αυτό που τουλάχιστον εγώ έχω καταλάβει είναι ότι πρόκειται για ένα ρέφερι, που θέλει να περάσει μία εικόνα ότι ρε παιδί μου αυτός δεν είναι φιλολυμπιακός. Και πάνω σε αυτή την προσπάθειά του, να μην δώσει δηλαδή στον Ολυμπιακό κάποια σφυρίγματα παραπάνω, το 51-49 που λέμε, κάπου του βγαίνει ανάποδα και πάει το 51-49 στην αντίπαλη ομάδα.

Μακάρι ο άνθρωπος να πάει καλά και να μην ασχολούμαστε πολύ μαζί του-γιατί ότι θα ασχολούμαστε, θα ασχολούμαστε. Αλλά με τις επιλογές του να μην διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.