Θύρα 13 εναντίον Σούπερ Λίγκας και Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Θύρα 13 εναντίον Σούπερ Λίγκας και Ολυμπιακού!

bet365

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση για την διάταξη περί κυρώσεων σε περιπτώσεις δυσφημιστικών ή απαξιωτικών κρίσεων της Σούπερ Λίγκ, πραγματοποιώντας ευθεία επίθεση στον Ολυμπιακό!

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού πήραν θέση για την απόφαση της Σούπερ Λιγκ, κάνοντας λόγο για «χουντικές μεθόδους». Παράλληλα, εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ολυμπιακού και κάλεσαν τον κόσμο να περιφρουρήσει την έδρα της ομάδας του.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Την Τετάρτη το μεσημέρι ένα ακόμα έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου έλαβε χώρα μετά από απόφαση της δήθεν αρμόδιας αρχής. Με ''χουντικές'' μεθόδους αποφασίστηκε η απαγόρευση της κριτικής ενάντια στις αποφάσεις της σούπερ λίγδας από εφημερίδες και μ.μ.ε. που ανήκουν σε άτομα που έχουν σχέση με ομάδες της σούπερ λίγδας. Είναι, φυσικά, μία απόφαση που φωτογραφίζει τον Γιάννη Αλαφούζο, το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Όλη αυτή η κριτική που δέχεται η ομάδα του δημοσίου και της αστυνομίας, μάλλον ενόχλησε κάποιους μέσα σε αυτήν που φρόντισαν να προσθέσουν αυτή την διάταξη στους όρους του πρωταθλήματος. Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια να μην μιλάει κανείς και να μην σχολιάζει τα διαιτητικά εγκλήματα που έβλεπε και βλέπει όλη η Ελλάδα. Όχι απλά τα κάνουνε, αλλά θέλουν να μην διαμαρτύρεται και κανείς.

Είστε πραγματικά μία μικρή και βρωμερή ομάδα. Μία ομάδα που τα θέλει όλα δικά της με κάθε τρόπο, σαν τα μικρά παιδάκια που τα θέλουν όλα δικά τους χωρίς καμία λογική και αίσθηση της πραγματικότητας...

Αυτό είστε, μία μικρή ομάδα, μεγάλη μόνο σε αριθμούς. Κάποτε λέγανε για Βαρδινογιαννισμό και παραρτήματα του Παναθηναϊκού. Μίλαγαν για μία περίοδο, όπου κατά τη διάρκεια της πήραμε τα ίδια πρωταθλήματα με την ομάδα της τρούμπας. Αυτός ήταν ο τρομερός Βαρδινογιαννισμός. Και ο ΟΦΗ ήταν το δήθεν παράρτημα μας, που μας στέρησε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα και μία έξοδο στην Ευρώπη και που μας έριχνε τέσσερα γκολ στην Κρήτη.

Αυτά είναι το μέτρο σύγκρισης. Και εσείς μία ομάδα μία ζωή μέσα στη βρωμιά. Η ομάδα των φυλακισμένων προέδρων, των μεταγραφών που έγιναν με τα λεφτά του ελληνικού λαού, η ομάδα του πράκτορα της στάζι που κατηγορήθηκε για εθνική προδοσία και αθωώθηκε ένας θεός ξέρει πώς (ή μάλλον ένας Σημίτης ξέρει πως), η ομάδα του Βαγγέλα που χρηματοδοτεί φασίστες να καθαρίζουν γι' αυτόν τα συνδικάτα των ναυτεργατών.

Η ομάδα με τους υπάλληλους της ΙΝΤΡΑΚΟΜ που έσπαγαν το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και μετά αθωωνόντουσαν. Η ομάδα των τσάτσων και των υπαλλήλων που βαράει και μαχαιρώνει δημοσιογράφους χωρίς κανένας να μιλάει. Η ομάδα που απαγορεύει στις ιστοσελίδες και στις εφημερίδες να γράφουν για επεισόδια σε γήπεδα όπου αγωνίζονται.

Η ομάδα της παράγκας, η ομάδα που εμπλέκεται σε στημένους αγώνες. Η ομάδα του Βαγγέλα, του Ρόκο, του Γλου, του Λαυρεντιάδη, του Χριστοφοράκου, του Σαλιαρέλη, του Κοσκωτά, του Καραχάλιου, ανθρώπων που είχαν κάποια στιγμή σχέση με τις διοικήσεις της ομάδας της Τρούμπας.

Ονόματα που οδήγησαν παράλληλα και τη χώρα στη σημερινή καταστροφή και την εξαθλίωση. Η ομάδα που διέλυσε τον αθλητισμό στον Πειραιά, έδιωξε τον Εθνικό και τον στίβο από το Καραΐσκάκη. Η ομάδα που κέρδιζε πρωταθλήματα στον στίβο με ντοπέ αθλητές και ευρωπαϊκά στο μπάσκετ με 90 πόντους!!! σε 30 λεπτά.

Η ομάδα του καθηγητή της αλητείας που δηλητηρίαζε τα νερά με την ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί στο final four και τα ζώα στις εξέδρες να παραληρούν. Η ομάδα που στη επταετία της δικτατορίας έλαβε συνολικές επιχορηγήσεις 400 εκατομμυρίων δραχμών, πολύ περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδες. Η ομάδα που βάζει τον πρόεδρο να ρουφιανεύει αντίπαλους οπαδούς γιατί αλλιώς δεν τα βγάζουν πέρα. Ότι και να πούμε για εσάς είναι πραγματικά λίγο. Δεν είστε ομάδα, κάτι άλλο είστε…

Πραγματικά, λυπόμαστε για εσάς και για τα παραρτήματα σας. Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που τους έκλεψαν πέρσι το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, δεν έχουν περηφάνια πάνω τους; Λιγάκι τσίπα δεν έχετε; Θέλουν πάντα να είναι παραρτήματα και υπηρέτες του καταστροφέα του ελληνικού αθλητισμού; Θέλουν πάντα να έχουν δανεικούς και να ανοίγουν τα πόδια στα μεταξύ τους παιχνίδια; Ανοίξτε τα, γυρίζει ο τροχός…

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πλέον πολύ κοντά. Καλώς ή κακώς, όσο και φορτισμένο να είναι το κλίμα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πρέπει με κάθε θυσία να προστατέψουμε την ομάδα και να συγκρατηθούμε, όχι μόνο οι οργανωμένοι άλλα και όλος ο κόσμος. Τα σοβαρά επεισόδια ή διακοπή μόνο αποτέλεσμα θα έχει να καταστραφεί η προσπάθεια που γίνεται τόσο καιρό για οικονομική εξυγίανση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και του Ερασιτέχνη. Με κάθε θυσία πρέπει να προστατέψουμε τη Λεωφόρο, που όλοι οι αντίπαλοι μας την τρέμουν και την υπολογίζουν.

Προσοχή: Οι παίκτες του βρωμερού αυτού σωματείου έχουν διαταγές να προκαλέσουν και ο διαιτητής με το παραμικρό να διακόψει το παιχνίδι. Σας τα γράφουμε για να τα ξέρετε. Εμείς, θα είμαστε εκεί για να περιφρουρήσουμε την έδρα μας.

Τέλος, ελπίζουμε η στάση της αστυνομίας να μην είναι ίδια με αυτή στο ΟΑΚΑ, όταν διακόπηκε το παιχνίδι αλλά και με το Λεβαδειακό την ίδια χρονιά. Μιλάμε για τότε που ο Βαγγελας απαίτησε να ισχύσει και πάλι το ''ιδιώνυμο'' και φυσικά να έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα.

Υπομονή και προσοχή σε όλους…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα