Μπονγκ για... Μπενφίκα

Μπονγκ για... Μπενφίκα

Gazzetta team
Μπονγκ για... Μπενφίκα

bet365

Ο Γκάεταν Μπονγκ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, ωστόσο θα βρίσκεται... εκτός με τον Παναθηναϊκό, για να προλάβει τη Μπενφίκα.

Ο Καμερουνέζος άσος δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα, παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να δώσει το «παρών» στο αυριανό clasico με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Μπορεί χθες να προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα των πρωταθλητών, ο Μίτσελ όμως δεν θα ρισκάρει πρόωρη επιστροφή του στη δράση και γι' αυτό αναμένεται να τον αφήσει εκτός της αποστολής που θα ανακοινώσει σήμερα.

Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί το ίδιο και στον «τελικό» με τη Μπενφίκα την Τρίτη, αφού ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζεται εκτός απροόπτου στις υπηρεσίες του Μπονγκ και δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι εκείνος που θα ξεκινήσει, έναντι του Χολέμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα