«Ξεκαθάρο φαβορί ο Ολυμπιακός»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ξεκαθάρο φαβορί ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Έβαλντ Λίνεν που έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού καταθέτει στο Gazzetta τις εκτιμήσεις του για το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στην Λεωφόρο.

- Κύριε Λίνεν ποιά είναι η πρώτη σας σκέψη για το ντέρμπι του Σαββάτου στην Λεωφόρο;

Ένα τέτοιο ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερο. Είναι ένα ματς που συζητάμε διαρκώς όλοι μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

- Πως βλέπετε στην δεδομένη στιγμή τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;

Αυτήν την στιγμή όμως είναι φανερό πως οι δύο ομάδες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Νομίζω πως το βλέπουν όλοι αυτό.

- Κατά συνέπεια λοιπόν ποια ομάδα έχει κατά την γνώμη σας τον ρόλο του φαβορί;

Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Διότι πολύ απλά έχει πιο καλή ομάδα και σύνολο και ποιοτικό ρόστερ με καλούς παίκτες, που πήγαν καλά και στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδειξε καλή εικόνα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον αποδίδει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

- Πιστεύετε πως θα παίξει ρόλο η ατμόσφαιρα στις κερκίδες;

Κοιτάξτε για τους οπαδούς είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας και σίγουρα η ατμόσφαιρα στις εξέδρες παίζει πάντα τον ρόλο της. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι σε πιο καλή κατάσταση και εφόσον δεν επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα, μπορεί να αποδώσει καλά και να νικήσει. Θα πρέπει να αφοσιωθεί όμως πλήρως στο γήπεδο.

- Τι μήνυμα θα θέλατε να προκύψει από αυτόν τον αγώνα;

Εγώ θέλω και ελπίζω να συμπεριφθούν όλοι πολύ καλά. Να μην έχουμε επεισόδια. Να μην υπάρξουν καθόλου προβλήματα στην διάρκεια του αγώνα και μετά από αυτόν να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Να συζητάμε μόνο για μπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα