Μήτρογλου: O δήμιος του Παναθηναϊκού (vids)

Μήτρογλου: O δήμιος του Παναθηναϊκού (vids)

Gazzetta team
Μήτρογλου: O δήμιος του Παναθηναϊκού (vids)

bet365

Παράδοση έχει δημιουργήσει ο Κώστας Μήτρογλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και τιμωρεί με όποια ομάδα τον αντιμετωπίζει. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τα γκολ του απέναντι στο «τριφύλλι».

Το επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και ένας από αυτούς που συγκεντρώνουν τα βλέμματα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει «χτίσει» μια παράδοση που τον θέλει να σκοράρει και μάλιστα με οποιαδήποτε φανέλα έχει φορέσει.

Ο «πιστολέρο» μετράει πέντε τέρματα απέναντι στον Παναθηναϊκό με τις φανέλες Ολυμπιακού, Πανιωνίου και Ατρομήτου.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2009-2010, όταν ο Μήτρογλου με δύο τέρματα έδινε τη νίκη στον Ολυμπιακό σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε εκείνο το ματς ο Μήτρογλου είχε πανηγυρίσει έξαλλα με τα... «πιστόλια».

Ακολούθησε το γκολ την σεζόν 2010-2011, όταν με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, η οποία τελικά με το 1-1 πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό.

Την αμέσως επόμενη σεζόν 2011-12 ο Μήτρογλου συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά ως παίκτης του Ατρομήτου και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του μέσα στο Περιστέρι.

Το πέμπτο του γκολ κόντρα στους «πράσινους» ο 25χρονος άσος το σημείωσε πέρυσι (2012-13) στο 1-1 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μήτρογλου σκόραρε στο 87΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δείτε τα γκολ του

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα