Aπαγόρευση μεταγραφών και... 600.000 πρόστιμο! (pics)

Gazzetta team
Aπαγόρευση μεταγραφών και... 600.000 πρόστιμο! (pics)

bet365

Απίστευτες... αποφάσεις από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα όσο αφορά τις ποινές που θα επιβληθούν στην εκάστοτε ομάδα που δεν θα «πειθαρχήσει» στην απαγόρευση κρίσεων!

Από το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστή η απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία η Σούπερ Λίγκα και αφορά την απαγόρευση κρίσεων παραγόντων και μελών του συνεταιρισμου! Μια απόφαση δηλαδή που γενικά τιμωρεί όλους όσοι θεωρείται ότι... δυσφημούν την Λίγκα αλλά και το προϊόν! Βάση των αποφάσεων ο... πέλεκυς θεωρείται βαρύς και οι τιμωρίες είναι από πιθανές, μέχρι... οι πλέον απίθανες!

Όπως για παράδειγμα απαγόρευση μεταγραφών από μια έως δύο περιόδους ή και αναστολή της καταβολής του ποσού που δικαιούνται κάθε ομάδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 10.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ, ενώ αν υπάρξει και... δεύτερη φορά το ίδιο «παράπτωμα» τότε μπορεί να φτάσει ως και τα 600.000 ευρώ!

Μια ακόμη ποινή είναι η ανάκληση εκπροσώπων των ομάδων στην ΕΠΟ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά δηλώσεις και κρίσεις που θα γίνονται ακόμη και το καλοκαίρι καθώς αποφασίστηκε να θεωρείται... αγωνιστική περίοδος!
Διαβάστε παρακάτω τα έγγραφα με τις αποφάσεις που πήρε η Σούπερ Λίγκα σχετικά με το θέμα της απαγόρευσης κρίσεων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα