Με Σπυρόπουλο βασικό

Απόστολος Παγώνης
Με Σπυρόπουλο βασικό

bet365

Την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα καταγράψει την Τετάρτη(30/10) ο Νίκος Σπυρόπουλος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα». Ο Σπυρόπουλος μετά από την αποχή του από τις προπονήσεις εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασε τις πρώτες μέρες στην Τούμπα.

Ο Χούμπ Στέφενς αφού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με τον Πανθρακικό αποφάσισε να τον ξεκινήσει βασικό στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ο Ολλανδός τεχνικός σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι σε διάταξη 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Λόπεθ. Αμυντικά χαφ οι Γκαρσία και Λόρενς, ενώ στις πτέρυγες οι Γεωργιάδης και Ολίσε. Στον άξονα ο Βούκιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Νέτσιντ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα