«Πέρασε» η απαγόρευση κρίσεων!

Gazzetta team
«Πέρασε» η απαγόρευση κρίσεων!

bet365

Το άρθρο που έφερε προς ψήφιση η Σούπερ Λίγκ για απαγόρευση κρίσεων ψηφίστηκε από τη Γ.Σ της Τρίτης με μεγάλη πλειοψηφία!

Τελικά η Σούπερ Λίγκ ψήφισε υπέρ του προτεινόμενου νέου άρθρου 23Β σύμφωνα με το οποίο απαγορεύονται οι κρίσεις κατά του συνεταιρισμού και των ανθρώπων με τους οποίους έχει σχέση η διοργανώτρια αρχή και κρίνονται ως δυσφημιστικές! Παράλληλα η διάταξη «φωτογραφίζει» τον Παναθηναϊκό και τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Το άρθρο πέρασε με 14 ψήφους υπέρ (σ.σ. συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣ που απέστειλε επιστολή) σε σύνολο 15 εκπροσώπων (σ.σ. ο Παναθηναϊκός είχε αποχωρήσει) και έτσι πέρασε η διάταξη που προβλέπει ποινή στις ομάδες, όταν κάποιο Μέσο κάνει δυσφημιστικά σχόλια για την Σούπερ Λίγκα...

Εκτός του ΠΑΣ που έστειλε επιστολή, η Ξάνθη εξέφρασε ερωτηματικά για τον όρο «συνεταιρισμός» στη σχετική διάταξη, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε αρνητικός και ζήτησε προθεσμία δύο ημερών προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για την εισήγηση. Επίσης, ο Απόλλωνας δεν ψήφισε υπέρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

»Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της Super League, καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη, προκειμένου να γίνει εισήγηση προς το Δ.Σ. περί των ενδεδειγμένων ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης καθώς και επί άλλων σχετικών θεμάτων του εν γένει θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.

2. Επιτροπή αποτελούμενη από νομικούς συμβούλους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη και από τον νομικό σύμβουλο της Super League θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. προτάσεις για θέματα Καταστατικού.

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. παραμένουν οι κ.κ. Πουλινάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κομπότης (ΠΑΕ Λεβαδειακός), Βρύζας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ο πρόεδρος της Super League Γ. Μώραλης ως ex officio αντιπρόεδρος.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός και οι Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 01.07.12 – 30.06.13

3/ Υπερψηφίστηκε με 13 ψήφους υπέρ και 3 κατά η διάταξη περί επιβολής πειθαρχικών ποινών κατά ΠΑΕ, η οποία δημόσια δυσφημεί ή απαξιώνει το συνεταιρισμό της Super League, τα πρωταθλήματα που αυτό διοργανώνει, τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες και τους χορηγούς αυτού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο πρόεδρός της απουσίαζε εκτός Ελλάδος, τάχθηκε υπέρ της διάταξης με επιστολή της, η οποία για τυπικούς λόγους δεν προσμετρήθηκε στην ψηφοφορία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή καθώς συμφωνούσε επί της αρχής, αλλά διαφώνησε με συγκεκριμένα στοιχεία της διάταξης. Η SKODA Ξάνθη συμφώνησε με το σύνολο της διάταξης πλην συγκεκριμένου σημείου και γι αυτό την καταψήφισε. Η ΠΑΕ Απόλλων εξέφρασε επιφυλάξεις και καταψήφισε τη διάταξη, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα