«Ο Ηρακλής είναι η ζωή μας, μην τον απαξιώνετε»

«Ο Ηρακλής είναι η ζωή μας, μην τον απαξιώνετε»

Gazzetta team
«Ο Ηρακλής είναι η ζωή μας, μην τον απαξιώνετε»

bet365

Σ΄αυτή οι οργανωμένοι των «κυανολεύκων» ζητούν από τον πρόεδρο της ομάδας την παραιτησή του από τη θέση του, και παράλληλα να ανακοινώσει τα χρέη προκειμένου να απεμπλακει όπως αναφέρει και η ανακοίνωση μια ώρα γρηγορότερα από τα δρώμενα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε να αραδιάζουμε τα επιχειρήματα μας και να εξηγούμε για ποιους λόγους ήρθε η ώρα Παπαδόπουλε να φύγεις από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Χθες για μας ο διαιτητής σφυρίζοντας τη λήξη του αγώνα με τον Βατανιακό, σφύριξε και τη λήξη της δικής σου θητείας στον προεδρικό θώκο του μεγαλυτέρου συλλόγου, στον οποίο δεν προσέφερες τίποτα απολύτως, πέρα από επαναλαμβανόμενες αποτυχίες. Η μεγαλύτερη σου αποτυχία όμως ήταν ότι ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αντιλήφτηκες ποιον σύλλογο διοικείς.

Μέσα στις επόμενες μέρες οφείλεις να ανακοινώσεις δημόσια ότι μεταβιβάζεις τις μετοχές της ομάδας και παράλληλα να ενημερώσεις τον οποιονδήποτε πιθανό αγοραστή για τα χρέη που έχεις δημιουργήσει αποτυγχάνοντας συνεχώς σε κάθε στόχο που η ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ σου έθεσε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αυλικοί σου (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι τρομάρα μας) επιμένουν ότι η μάζα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ σε υποστηρίζει και ότι μόνο η Αυτόνομη αντιτίθεται σε σένα. Θα σε ενημερώσουμε λοιπόν επειδή δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ΗΡΑΚΛΗΣ, ότι αυτές οι λίγες δεκάδες που σου σφίγγουν το χέρι στα επίσημα και οι ελάχιστοι που σε αβαντάρουν από κόμπλεξ σε κάποια μίζερα φόρουμ, δεν είναι ούτε το ένα χιλιοστό από αυτό που εννοούμε όταν λέμε λαός του ΗΡΑΚΛΗ.

Όσο για τον σύνδεσμο μας ακόμα και σήμερα σε αυτή την ανακοίνωση δεν καταδεχόμαστε να μειώσουμε τόσο πολύ τους εαυτούς μας και να πούμε ότι σου κηρύσσουμε τον «πόλεμο». Θα υποβιβάζαμε τους αγώνες του οπαδικού κινήματος του ΗΡΑΚΛΗ τα τελευταία 20 χρόνια αν μιλούσαμε για «πόλεμο» με ένα μέγεθος σαν το δικό σου.

Ο δρόμος τον οποίο διάλεξες δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Βαλε πωλητήριο, ανακοίνωσε τα χρέη και στήριξε την ομάδα όσο μπορείς (αν μπορείς) ώστε να απεμπλακείς μια ώρα γρηγορότερα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βαδίζει σε ένα τεντωμένο σχοινί. Το είπαμε πολλές φορές, λίγες όμως η πραγματικότητα ήταν πιο ζοφερή από αυτή την έκφραση. Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πονάν αυτό το σύλλογο ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ηγηθούν μιας ολοκληρωτικής αντεπίθεσης.

Αν παλιές κόντρες και έριδες τους κρατάν μακριά ΤΩΡΑ πρέπει να παραμεριστούν και να αποφευχθεί ένας τεράστιος κίνδυνος. Το λέμε και παρακαλούμε τους πάντες να αντιληφτούν ότι κυριολεκτούμε και δεν μπλοφάρουμε… Σήμερα 26/10/2013 δεν παίζεται μόνο η άνοδος στη σουπερ κλίκα αλλά η ΥΠΑΡΞΗ του συλλόγου που λατρεύουμε!!!

Τέλος απευθυνόμαστε σε όλο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Το μοναδικό πράγμα που κρατάει το μέγεθος της ομάδας μεγάλο και δίνει βάρος στη φανέλα της, αυτή τη στιγμή είναι η παρουσία μας στα γήπεδα όπου αγωνίζεται ο ημίθεος…

ΜΗ ΛΥΓΙΖΕΤΕ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ!!!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα