Γερμανικές... πιέσεις για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Γερμανικές... πιέσεις για Μήτρογλου

bet365

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται για τον Κώστα Μήτρογλου με τις αναφορές διεθνών ΜΜΕ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ να είναι αρκετές.

Και το Σάββατο υπήρξαν ρεπορτάζ σε Γερμανία και όχι μόνο για τον Μήτρογλου. Την μερίδα του λέοντος είχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον διεθνή φορ να συνεχίζει να αποτελεί έναν μεγάλο της στόχο, όπως τονίζεται για αντί-Λεβαντόφσκι. «Ο Λεβαντόφσκι έχει πολλές πιθανότητες να υπογράψει προσύμφωνο με την Μπάγερν Μονάχου και να φύγει ακόμα και τον Γενάρη.

Ο ίδιος επισήμανε πως μπορεί να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Ντόρτμουντ έχει σε περίοπτη θέση στην λίστα της τον Μήτρογλου του Ολυμπιακού, έχοντας την ευκαιρία να τον αγοράσει φέτος, δίνοντας βέβαια αρκετά χρήματα.

Δεν αποκλείεται έτσι ο Έλληνας διεθνής φορ που κάνει πολύ καλή χρονιά να φύγει από την ομάδα του πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του», αναφέρεται σχετικά από ΜΜΕ στην Γερμανία. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία μεταδίδουν ξανά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Πέδρο Λεόν και Ρέγιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα