Ζήτησε προστασία ο Σαρρής!

Gazzetta team
Ζήτησε προστασία ο Σαρρής!

bet365

Θορυβημένος ο Γιώργος Σαρρής από τις επιθέσεις εναντίον Καλύβα και Κουρίδη, εμφανίζεται να ζήτησε προστασία από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Πρώτα ήταν ο ξυλοδαρμός του μέλους της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα, πριν από λίγες ημέρες η επίθεση στο νομικό εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη και... για να μη μπει προφανώς και ο ίδιος στη σχετική λίστα, ο Γιώργος Σαρρής φέρεται να ζήτησε την προστασία της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εμφανίζεται να είχε συνάντηση με τον Μυτιληνιό υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, όπου και του κατέθεσε όλα τα σχετικά υπομνήματα για τις προαναφερθείσες επιθέσεις. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ φέρεται να τονίζει στη συζήτηση που είχαν πως είναι στοχοποιημένοι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και παράλληλα απροστάτευτοι, ενώ εξέφρασε και τις υποψίες του για τους ηθικούς αυτουργούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα