Το ευχαριστώ του Ιβάν και η προτροπή!

Το ευχαριστώ του Ιβάν και η προτροπή!

Gazzetta team
Το ευχαριστώ του Ιβάν και η προτροπή!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους, ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους παίκτες να... καθαρίζουν πιο εύκολα τα παιχνίδια!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για αυτή τη νίκη που ήταν τόσο συναισθηματική και σημαντική για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ευχαριστώ την ομάδα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να αποφεύγουμε το στρίμωγμα σε μια γωνία και την ηρωική έξοδο από τη δύσκολη θέση.

Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας! Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εφέτος με τον κόσμο στις κερκίδες και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να στηρίζουμε την ομάδα μας όμορφα και πολιτισμένα.Είμαι σίγουρος, ότι αν είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο δε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν σήμερα μαζί μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα