Ρέγιες για... Γενάρη!

Ρέγιες για... Γενάρη!

Ρέγιες για... Γενάρη!

bet365

Ο Μίτσελ θέλει τον Ρέγιες, ο Ισπανός είναι θετικός και οι συμπατριώτες του επιμένουν για τελικές επαφές που θα γίνουν άμεσα.

Ρέγιες στο Λιμάνι από Γενάρη; Ιταλοί και Ισπανοί επιμένουν πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφές και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο μέσος της Σεβίλλης επιθυμεί να φύγει από την Ανδαλουσία, με τον Μίτσελ να ειναι σε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες συζητήσεις, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία πριν τη νέα μεταγραφική περίοδο. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι την δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και φυσικά στις υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. To όνομα του Ρέγιες έχει γραφτεί αρκετές φορές φέτος για τους ερυθρόλευκους ενώ οι Ισπανοί είχαν συνδέσει με αυτό την πρόσφατη παρουσία του Χουάνχο Λορένθο στο Ρεάλ Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα