«Όλα καθαρά στο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
«Όλα καθαρά στο ποδόσφαιρο»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η δίκη των «στημένων» συνεχίζεται με δύο ποδοσφαιριστές να καταθέτουν σήμερα πως όλα είναι καθαρά και δεν έπεσε τίποτα στην αντίληψη τους.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Σωκράτης Μπουντούρης (αρχηγός Αναγέννησης Καρδίτσας):

Για το Καρδίτσα - Καβάλα 3-0: «Ήταν μονόδρομος η νίκη για εμάς. Η Καβάλα ήταν αδιάφορη, ήταν καλύτερη ομάδα αλλά δεν νικάει πάντα ο καλύτερος και τα γκολ που πετύχαμε ήταν κανονικά. Για τον Περικλή Αμανατίδη δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει παίξει στοίχημα. Είχαμε και εσωτερικό κανονισμό που μας απαγόρευε να παίζουμε τυχερά παιχνίδια. Δεν μας έγινε ποτέ κουβέντα για κάποιο ματς και στα 2,5 χρόνια που είχα προπονητή τον Αμανατίδη, ποτέ δεν μας είπε κάτι».

 

Eρώτηση του Μάκη Ψωμιάδη: «Εσείς που ήσασταν αρχηγός, αν το είχαμε στήσει το παιχνίδι με τον πρόεδρο σας δεν θα το ξέρατε;»

Σωκράτης Μπουντούρης: «Αυτό που ξέρω είναι ότι δώσαμε όρκο πριν από το ματς για να πάρουμε το παιχνίδι και το κερδίσαμε».

Σπύρος Γόγολος (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα):

Για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Αγροτικός Αστέρας 1-0: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα δώσαμε όλα για να ισοφαρίσουμε. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου, είτε για τον Αμανατίδη, είτε για τον Ριαβόγλου. Ο Αμανατίδης ήθελε πάντα να κερδίζει, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα».

Πρόεδρος δικαστηρίου:

Για το αν η ομάδα πλήρωνε τους ποδοσφαιριστές ή τους πλήρωνε μέσω του στοιχήματος: «Είχαμε καθυστερήσεις στα λεφτά μας όπως σε όλες τις ομάδες».

Σπύρος Γόγολος (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα):

Για τη συνομιλία ενός μπουκ και ενός μάνατζερ για το εν λόγω παιχνίδι: «Ο καθένας στα τηλέφωνα μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου».

Λουκάς Μεταξάς (φίλος του Διονύση Κωτούλα, προέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας):

«Ο κ. Κωτούλας δεν ασχολήθηκε ποτέ με το στοίχημα. Ούτε χαρτιά δεν έχει παίξει. Κανένα λαχείο αγόραζε, δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι».

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων απέσυραν τους υπόλοιπους 17 μάρτυρες υπεράσπισης, κρίνοντας ότι καλύπτονται από όσα είχαν πει οι μάρτυρες κατηγορίας και δεν θεωρούν σκόπιμο να καταθέσουν και οι δικοί τους μάρτυρες.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, θα συνεδριάσει ξανά στις 30 Οκτωβρίου μέχρι 1η Νοεμβρίου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα