«Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»

«Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»

Γιώργος Καραμάνος
«Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε ότι το να πιέζουν τόσο πολύ τον Μπέιλ εξαιτίας του ποσού της μεταγραφής του, μόνο καλό δεν του κάνει.

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Γιουβέντους βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μεταξύ άλλων ο ηγέτης της Ρεάλ αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ. Η άποψη του Πορτογάλου επιθετικού προφανώς έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα, μιας και έχει βιώσει και ο ίδιος την πίεση που επιφέρει μία τόσο ακριβή μεταγραφή. Οπότε φρόντισε να δώσει και τις σχετικές συμβουλές του:

«Ο Μπέιλ τα πάει καλά στις προπονήσεις. Δυστυχώς για εκείνον, δεν έχει κάνει προετοιμασία και είχε και έναν τραυματισμό. Ο ίδιος είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται μαζί μας, είναι εξαιρετικός τύπος και δείχνει όλη την ώρα διάθεση για να μάθει. Ωστόσο, αισθάνεται τρομερή πίεση. Αυτή προέρχεται από τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτηση του και ο Τύπος και ο κόσμος απαιτεί πολλά από εκείνον άμεσα. Θα πρέπει όμως άπαντες να του δώσουν χρόνο και να ασκήσουν πίεση στους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας. Ετσι θα τον βοηθήσουν και πιστεύω ότι σύντομα θα δείξει τι μπορεί να κάνει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα