«Τα μάτια μας στον Ατζαγκούν»

«Τα μάτια μας στον Ατζαγκούν»

Νίκος Αθανασίου
«Τα μάτια μας στον Ατζαγκούν»

bet365

O εκλέκτορας της Εθνικής Νιγηρίας, Στέφαν Κέσι, μιλά στο gazzetta.gr για τον Ατζαγκούν και... προαναγγέλλει προαγωγή του νεαρού μέσου!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, για τον οποίο πληρώθηκε ομάδα για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, δεν είναι άλλος από τον Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός μέσος έκανε... παπάδες στο πρόσφατο Μουντιάλ U-20, στα πρώτα του παιχνίδια με το «τριφύλλι» αποδεικνύει πως διαθέτει το «πακέτο» και όπως όλα δείχνουν έχει στρέψει το βλέμμα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, πάνω του.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Νιγηρίας, που βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, Στέφαν Κέσι μιλά στο gazzetta.gr για τον άσο του Παναθηναϊκού, στάζοντας «μέλι» για τις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και ξεκαθαρίζοντας πως είναι είναι πιθανό να πάρει άμεσα... προαγωγή!

«Ο Ατζαγκούν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει η Νιγηρία αυτή την στιγμή. Η μεταγραφή του σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δείχνει πως αυτό το παιδί μπορεί να πετύχει πολλά. Πιστεύω πως η άφιξη του στην Ευρώπη, ο επαγγελματισμός και όλα τα στοιχεία που μπορεί κερδίσει σε αυτό το επίπεδο, θα τον βελτιώσουν, θα τον κάνουν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή» λέει αρχικά ο Κέσι που κατά το παρελθόν είχε φορέσει 65 φορές την φανέλα των «αετών» και συνεχίζει:

«Εμείς παρακολουθούμε την εξέλιξη του. Ξέρω πως έχει ξεκινήσει θετικά στην νέα του ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι και καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό τότε, ναι, θα έχει μία θέση στην Εθνική ανδρών. Σας το ξαναλέω, είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νιγηρίας και δεν θα ήταν λογικό αν δεν τον είχαμε στα υπ' όψιν μας για το άμεσο μέλλον. Όλα εξαρτώνται από εκείνον»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα