Κουμάντο κάνουν οι κουμπάροι!

Κουμάντο κάνουν οι κουμπάροι!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Κουμάντο κάνουν οι κουμπάροι!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog στο gazzetta.gr για την αηδία που νιώθουν οι φίλαθλοι μπροστά στα φαινόμενα τύπου Βοσκάκη και τον περίφημο Καραμελίδη που έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί τουλάχιστον ως μη ικανός.

Για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Για μία ακόμα φορά πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό απέναντι όχι σε μία ομάδα, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα. Ένα σύστημα που ήθελε από την μία να κερδίσει χθες η Βέροια και από την άλλη να αποδεκατιστεί ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Πλατανιά.

Ο ανεκδιήγητος Βοσκάκης παρέα επίσης με τον απίθανο Βλάση. Από το πρώτο λεπτό έδειξαν τις προθέσεις τους με το ανύπαρκτο οφσάιτ στον Ουντότζι και άλλο ένα παρόμοιο στο 35 που έφευγε πάλι μόνος του. Το χέρι του Μρντακοβιτς που είδε μπροστά στα μάτια του., αλλά δεν σφύριξε ο Βοσκάκης, τις τρεις κίτρινες στους παίκτες του ΑΡΗ από το 9 ως το 12. Και συνέχισαν με το μαρς πέναλτι πάνω στον Πουλίδο που ο παίκτης της Βέροιας θα του έσκιζε την φανέλα και δεν πήρε καν κίτρινη, τα ανύπαρκτα φάουλ γύρω γύρω από την περιοχή του ΑΡΗ (σε μία φάση ο Γεωργιάδης πάτησε την μπάλα και έδωσε φάουλ, στο δοκάρι της Βέροιας έδωσε κόρνερ και άλλα πολλά), τα φάουλ σε Αγκάνθο, Τάτο, Ουντότζι που δεν σφύριζε, την καθαρή κόκκινη πάνω στον Γεωργιάδη για το δολοφονικό τάκλιν στον Σταυρόπουλο, την ανύπαρκτη κόκκινη σε Οικονομόπουλο σε μαρς πέναλτι (και με χέρια και με πόδια τον κόβει και δίνει κόκκινη για θέατρο!!!), την ανύπαρκτη σε Αγκάνθο και το αποκορύφωμα με τον Πουλίδο που του δίνει το χέρι και του βγάζει την δεύτερη κίτρινη. Προφανώς τον Ισπανό τον τιμώρησε γιατί σκέφτηκε ο Βοσκάκης πόσο χαζός είναι αυτός ο Πουλίδο που με τέτοια σφαγή μου δίνει το χέρι. Πάρε την κόκκινη. Λόγω… ειρωνείας ή διαμαρτυρίας που έγραψε χωρίς ίχνος ντροπής στο φύλλο αγώνα. Για όσους αμφιβάλουν υπάρχει και βίντεο http://www2.allaboutaris.com/itemtv.asp?tid=3892.


Για όλα τα παραπάνω φυσικά υπάρχει εξήγηση. Την ξέρει καλά και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την προεδρία της ΚΕΔ και χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζει και βρίσκεται στην θέση του. Αυτός που σαν… σεκιουριτάς έβγαζε από τα VIP του γηπέδου της Βέροιας τους παράγοντες του ΑΡΗ. Με ποιο δικαίωμα; Ποιον εκπροσωπούσε; Μήπως μπερδεύτηκε, πρόεδρος της ΚΕΔ είναι όχι της Βέροιας. Από πέρσι βέβαια ρωτάμε, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Είναι ή όχι κουμπάρος του κ. Αρβανιτίδη; Μπορεί να μας απαντήσει; Καλά του τα χώσε όμως ο Ηλίας Πόππης, αλλά αυτό δεν φτάνει. Σε κανέναν Σαρρή να μην πάει ο Ηλιάδης και σε κανένα Μώραλη. Αύριο στην Αθήνα να πάει στον Καραμελίδη. Μόνο σε αυτόν να πάνε μαζί με τον Κώστα Μητσάκη που κρατάει το αρχείο των φάσεων και μπορεί να εξηγήσει καλύτερα από τον καθένα στον θρασύτατο αυτό κύριο, που έδιωχνε από τα VIP τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο παράγοντες του ΑΡΗ, τις αδικίες εις βάρος του ΑΡΗ.

Μια όμως που είπα για κουμπάρους έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε τις φιλίες και κουμπαριές στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ κατατοπιστικό το ρεπορτάζ από την εφημερίδα του Ρεθύμνου που αναφέρει ορισμένα πολύ ωραία πράγματα που βέβαια τυχαία συνέβησαν και καμία σχέση δεν έχουν με το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Πλατανιά την Κυριακή. Προσέξτε τα… bold.


«Μαζί με συγγενείς και καλούς-καλούς φίλους, έζησαν τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους (έχουν και δυο πανέμορφες κόρες την Εβελίνα και τη Μαρίλια) ο οποίος πήρε το όνομα «Γιώργος», ο Ρεθυμνιώτης διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Μιχάλης Βοσκάκης και η σύζυγός του Βαλεντίνα Ιωάννου.
Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο Ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» (σ.σ. στον Πλατανιά Χανίων) και νονός ήταν ο διεθνής διαιτητής ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ από τη Ρόδο. Λίγο μετά, ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα.

Εκεί βρέθηκε όλος ο καλός ο κόσμος όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ, το μέλος της ρεθυμνιώτικης Ένωσης Νικόλαος Τσουπάκης, ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Στεφανάκης. Στο μυστήριο βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, ο πρόεδρος Διαιτητών και Ν. αρχιδιαιτητής Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης αλλά και ο Αποστόλης Κουρκούνης (μέλος της επιτροπής διαιτησίας Χανίων).

Αισθητή επίσης ήταν η παρουσία του Νίκου Μαχλά, του Ηλία Σπάθα (σ.σ. πέρσι δυο γκολ οφσάιτ ο ΟΦΗ με ΑΡΗ) με την σύζυγό του, του Ανδρέα Παπά (πέρσι στην Βέροια δεν απέβαλε τον Γεωργιάδη) -επίσης- με τη σύζυγό του, του Μάριου Λαμπρόπουλου και του διεθνούς διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη (για αυτόν ο Καραμελίδης βγήκε και έκανε δήλωση για τις ΔΙΚΑΙΕΣ κάρτες, για τον Βοσκάκη τσιμουδιά). Τέλος το «παρών» έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των ομάδων από την Κρήτη».

Ένα είναι το σίγουρο κύριοι. Οι κουμπάροι ζουν και βασιλεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χίλια μπράβο στους φίλους του ΑΡΗ που τους προκαλούσαν από το πρώτο λεπτό να μπουν μέσα στο γήπεδο και στάθηκαν στο ύψος τους. Χίλια μπράβο, που δεν χαράμισαν την ζωή τους και δεν τιμωρήθηκε ο ΑΡΗΣ για ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Και ρωτάω επίσης. Ο Βοσκάκης είναι τόσο άχρηστος ως διαιτητής ή τα έκανε επίτηδες όλα αυτά; Γιατί είτε άχρηστος είναι είτε συμβαίνει κάτι άλλο δεν πρέπει να ξανασφυρίξει. Άλλο βέβαια το πρέπει και άλλο τι θα γίνει. Έτσι Καραμελίδη; Σε κάθε περίπτωση όμως επιτέλους δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους ελέγξει όλους αυτούς και τις όποιες υπόνοιες, ενδείξεις να τις στοιχειοθετήσει με αποδείξεις ή να μας αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα και να παραδεχθούμε άπαντες ότι έχουμε τους πιο τίμιους, αλλά παράλληλα πιο άχρηστους ρέφερι στον πλανήτη; Μόνο στα ματς του ΑΡΗ και κόντρα στον ΑΡΗ βεβαίως, βεβαίως…

ΥΓ1 Ο κόσμος του ΑΡΗ έδειξε πόσο ανώτερος είναι σε σχέση με τους «οπαδούς» που βρέθηκαν στην Πυλαία. Το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα της ήττας από τον ΠΑΟΚ δείχνει την τεράστια διαφορά επιπέδου. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια ή μάλλον ο ΑΡΗΣ έχασε δίκαια λόγω των δικών του λαθών. Όπως ο Αγγέλου πήρε το ματς από τον Μαρκόπουλο στην Πυλαία έτσι και το έχασε το Σάββατο. Αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Μποχωρίδη γιατί κατά τα άλλα στην τελευταία φάση αν δεν μπει το τρίποντο του Κούπερ θα λέγαμε άλλα τώρα. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται στήριξη και το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι η ΚΑΕ έχασε τα 400-500 διαρκείας των… πανηγυρτζίδων που τα έχει μεγάλη ανάγκη. Φυσικά γελάω με τους κωλοτούμπες που θεωρούν πιο σημαντική μία νίκη πρωταθλήματος, από πρόκριση σε ημιτελικό κυπέλλου. Δεν συζητώ φυσικά ότι σήμερα ασχολούνται με μπάσκετ. Με το άθλημα δηλαδή που έχουν το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ…

ΥΓ2 Ο Ολυμπιακάρης είναι πρώτος σε κάρτες με 32 κίτρινες και 4 κόκκινες. Πόσο ακόμα θα ξευτιλιστείτε οι προπαγανδιστές της δεκάρας; Τα γκαράζ σας ελπίζω να παραμένουν ορθάνοιχτα για να παρκάρουμε τα τρακτέρ μας...

ΥΓ3 Για τους φίλους του ΑΡΗ που μου έστειλαν δεκάδες μηνύματα για όσους έγραφαν ή έλεγαν ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάει στην Γ΄Εθνική υπάρχει μεγαλύτερη απάντηση από τα δυο παλικαρίσια διπλά σε Νεα Σμύρνη και Βέροια;

ΥΓ4 Πλατανιά κατάφερες να συσπειρώσεις όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Σε περιμένει στο Βικελίδης σαν να είσαι ο... συμπολίτης! Έχετε άλλωστε πολλά κοινά στοιχεία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!