Λαζάρ: «Now I am back»

Gazzetta team
Λαζάρ: «Now I am back»

bet365

Ο Κοστίν Λαζάρ αισθάνεται καλύτερα στον ΠΑΟΚ και μίλησε για την κλήρωση των μπαράζ του Μουντιάλ και ευχήθηκε σε όλους τους Ελληνες να μην βρουν στο δρόμο τους την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα είπε στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:

Για την αγωνιστική κατάστασή του μετά τον τραυματισμό: "Πλέον, αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα αυτά που μπορώ. Now I am back....Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Μπορώ να προσφέρω πολύ περισσότερα στην πορεία. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που μας ταλαιπωρούσε τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, ακυρώθηκε ένα γκολ, χάσαμε δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι ενώ και οι αντίπαλοί μας έχασαν ευκαιρίες για γκολ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί σε απόλυτο βαθμό στους συνεχόμενους αγώνες μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Κερδίσαμε τον Αστέρα, τώρα πρέπει να κερδίσουμε και τη Μακάμπι. Και υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα προέχει η Μακάμπι. Θεωρώ πως αυτά τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε με τους Ισραηλινούς είναι κομβικά για εμάς. Εφόσον πάρουμε βαθμούς, θα έχουμε κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση".

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι στην ομάδα: "Αναμφίβολα. Όλοι είμαστε απαραίτητοι για να ανταποκριθούμε στην πίεση των συνεχόμενων αγώνων".

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο: "Ναι, πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλη υποχρέωση να βρεθούν κοντά μας στο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κομβικό. Το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος, όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια για να πετύχουμε. Και πρέπει να αποδείξουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα".

Για το ενδεχόμενο να κληρωθούν Ρουμανία-Ελλάδα στα μπαράζ: "Να εύχονται οι Ελληνες διεθνείς να μην κληρωθούν με τη Ρουμανία. Θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους… (γελάει). Εύχομαι το καλύτερο για την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Μακάρι και οι δύο ομάδες να περάσουν στην τελική φάση. Το ιδανικότερο για την εθνική Ρουμανίας θα είναι να κληρωθούμε με την εθνική Ισλανδίας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα